01 November 2018

Lazada | 11.11 Shopping Festival!

assalamualaikum & hai! ๐Ÿ˜Š 


ada yang ternanti-nantikan festival membeli-belah terbesar dari LAZADA? 
ya! kini ia kembali lagi dengan tawaran yang lebih lumayan dan hebat! 


untuk pengetahuan semua, Festival Membeli-Belah LAZADA akan diadakan hanya SEHARI pada 11/11/2018
jangan lupa tandakan tarikh ini di kalendar anda ๐Ÿ˜Š 



banyak tawaran yang menarik yang LAZADA sediakan dan antaranya ialah harga barangan serendah RM1, diskaun barangan mencecah 90% dan voucher terkumpul berjumlah hampir RM11,000,000.00
hebat bukan? jadi, jangan lepaskan peluang anda! 

*

uols pun mesti macam mamaZN kan? ;) 

• plan dulu nak beli apa
untuk mengelakkan lebihan belanja, haha! almaklum, mamaZN ni pantang dapat online shopping. sekali diberi peluang, memang digunakan sehabis baik ๐Ÿ˜Ž 


• survey harga barang 
lain seller, lain harganya. better bandingkan harga dan pilih yang bersesuaian dengan bajet. kadangkala ada seller tetapkan harga untuk caj penghantaran dan ada juga yang free delivery. jadi, buatlah pilihan yang bijak 


• yang ni paling suka - standby siap-siap 'add to cart
supaya senang di hari kemudian. tak perlu lagi untuk survey seller dan harga lagi. 
sangat berguna di saat-saat tibanya festival membeli belah terhebat di LAZADA 





apa agaknya yang dah ada dalam 'cart/trolley' mamaZN? let's check it out ๐Ÿค— 

1) setiap kali LAZADA adakan sale, mamaZN memang akan simpan bajet untuk beli lampin pakai buang anak-anak. sangat berbaloi beli semasa sale kerana harganya jauh lebih murah daripada biasa 





pilihan mamaZN tentulah jenama PETPET. jenama yang tak perlu diperkenalkan lagi. review dan rating yang sangat baik dari ratusan pelanggan membuatkan mamaZN tidak teragak-agak untuk memilihnya. lebih meyakinkan apabila belian dibuat di LazzMall-Petpet

di samping itu tawaran yang disediakan jugak sangat pelbagai dan membantu pelanggan membuat pilihan yang lebih bijak mengikut bajet yang diperuntukkan. 

ada belian combo, belian extra savers, caj delivery juga tidak mahal dan kadangkala ianya percuma! serta tawaran pulangan semula dalam masa 15 hari. sangat menguntungkan! 

shopping masa sale LAZADA yang lepas :)


2) barangan yang kedua yang telah sedia ada di dalam 'cart/trolley' adalah dapur gas.
pandai... masa nak dekat sale ni la, dia nak rosak ๐Ÿ˜… dan belian semasa sale akan lebih menjimatkan.



mamaZN memilih jenama dan jenis sepertimana yang tertera di gambar adalah kerana juga disebabkan rating dan review yang bagus dari pelanggan. di samping itu, penjual juga ada menyediakan waranti selama setahun. 






3) barangan yang ketiga adalah lebih kepada self-reward. membeli beg tangan  CARLO RINO sebagai penghargaan kepada diri sendiri. 




belian di LAZADA lebih memudahkan dan menjimatkan dari segi masa, kos dan juga tenaga. bayangkan mamaZN shopping di mall dengan kerenah 4 orang anak yang macam-macam? tak sangguppppp...! ๐Ÿ˜… 

biarlah, mamaZN shopping di LAZADA sahaja. hati pun tenang, lebih rileks, banyak masa untuk membuat pilihan dan badan pun tak penat. tau-tau, barang dah sampai di depan rumah. 

tak berkenan? ia boleh dipulangkan dalam masa 15 hari (mengikut terma dan syarat). 


jadi, tiada alasan lagi untuk tidak shopping di LAZADA! gedung belian terbesar dengan tawaran hebat, memudahkan dan menjimatkan ๐Ÿ˜Š 



ingat 11 NOVEMBER 2018 , ingat Shopping Festival di LAZADA

1 comments:

Nur Idayu berkata...

sama..Ayu pun..excited tunggu 11.11 ni..
lazada my & lazada th..dua2 ayu shopping. he he..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...