21 November 2018

Lazada | 11.11 Shopping Festival - Unboxing Time!

hai korang! :)
berjaya mengharungi 11.11 dengan tenang? haha! 

banyak ke korang shopping aritu?
betul kan 11.11 Lazada Shopping Festival menawarkan banyak tawaran yang lumayan dan menarik?
memang tertarik uols! :) 

apa mamaZN beli time sale 11.11 aritu?
mamaZN memang tertunggu-tunggu sale ni
semata-mata sebab nak beli diapers huhu! 
kenapa? 
sebab memang sangat berbaloi dengan harga yang ditawarkan 
boleh tengok gambar yang mamaZN lampirkan 
perhatikan harga sebenar dan harga total yang perlu dibayar 
menarik bukan? :) 




kalau ikutkan memang banyakkkkkk barangan yang berada dalam wishlist
tapi kita dulukan barangan keperluan
bak kata zakwan, 
'tu bukan keperluan mama, tu kehendak'
okeh, baik zakwan... 

tau je lazada ada buat sale,
memang mamaZN pakat-pakat dengan adik beradik, kawan-kawan dan jiran tetangga, ajak dorang shopping diapers sama, haha!
beberapa hari sebelum sale, memang bz la dengan grup wassap, kahkah! 

niat di hati nak membantu
sama-sama merasa barang murah dan berbaloi
kalau kita mudahkan urusan orang, in shaa Allah, nanti-nanti Allah mudahkan urusan kita pulak, kan? 



berkotak-kotak jugak la berjaya mamaZN shopping tepat jam 12 malam 11.11 tu
alhamdulillah berjaya dapat harga yang saaaaaaangat di luar jangkaan
guna voucher diskaun, ada free shipping, boleh cash on delivery
apa je yang korang tak puas hati?
semua pun lazada ada sediakan
memang terbaikkkkk


bila time sale ni, 1 je risiko yang kena hadapi dengan tenang dan sabar
apa dia? hehe
bab delivery barang la, apa lagi...
tau-tau je la time sale hebat ni
bab penghantaran memang menjadi isu utama
lambat la, barang rosak la, etc. 

tapi bagi mamaZN, alhamdulillah...
servis penghantaran lazada memang terbaikkk!
sangat di luar jangkaan dari ramalan mamaZN
order hari ni, esok dah ada bungkusan yang sampai! biar betul! yaaa percaya la.. memang betul 

alhamdulillah semua barang mamaZN dah selamat diterima dalam tempoh penghantaran yang diberikan
salute kat lazada! 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...