25 September 2018

Lazada | Shopathon Blogger Contest 2 | Super Shopathon Sale!


assalamualaikum. ketemu lagi kita :D 

kali ni nak share berita thorrrbaek! khas buat sesiapa yang terlepas sale di Lazada 9/9 haritu. jangan bermuram durja. kerana kalian masih berpeluang untuk shopping dengan harga yang rendah dan menjimatkan! 

untuk pengetahuan semua, Lazada akan mengadakan Super Shopathon Sale tak lama lagi! 
bila? bermula 27/9 ini. weeeeehuuuuu! 
cepat-cepat terjah, pilih-pilih dulu barang apa yang diidamkan. add to cart. bila tiba tarikhnya nanti tinggal buat payment je, hihihi... 
bijak kan? :) 





terdapat banyak brand store yang dah berkolaborasi dengan Lazada. lagi senang nak shopping lepas ni. hanya di hujung jari saja. contoh brand store yang ada adalah samsung, phillips, anakku, genki, dan sebagainya 

kalau nak tau apa brand store pilihan kalian yang ada, just klik LazzMall di apps atau website Lazada. macam-macam ada..! 

apa pilihan mamaZN? 3 pilihan kegemaran saya adalah yang memang banyak membantu selama ini 

1) Petpet 
jenama lampin pakai buang yang tak perlu diperkenalkan lagi. memang banyak jenama lain. tapi anak-anak dah serasi dengan yang ni. tu sebab malas tukar-tukar dah :) 
lagipun, Petpet banyak menawarkan promosi terbaik yang memang menjimatkan! contohnya belian kombo, penjimatan dengan menggunakan voucher dan lain-lain 






2) Tesco 
ya! ini adalah jenama hypermarket terkenal. tak perlu lagi bersesak di mall, beratur panjang semasa membuat pembayaran dan lebih menjimatkan masa. hanya klik groceries yang diingini, buat bayaran dan tunggu delivery :) semudah A-B-C kan? 





3) Phillips 
pelbagai barangan elektrik rumah yang ditawarkan dengan harga yang sangat menjimatkan. betul ke jimat? ya, guna la voucher yang disediakan, pasti pembelian anda dirasakan sangat berbaloi :) 






•tak perlu risau dengan barangan yang dijual oleh brand store yang terpilih ini kerana barangannya dijamin authentic
•jika tidak puas hati atau ada apa-apa masalah lain, barang boleh dipulangkan dalam masa 15 hari
•tak perlu tunggu lama! kerana delivery dibuat dalam masa 24jam selepas pembelian berjaya 

menarik kan? apa tunggu lagi.. terjah apps / website Lazada sekarang. pilih barangan yang diimpikan selama ini. buatlah perbandingan dan pilihan yang bijak. semuanya di tangan anda :) yang pasti, Lazada adalah lubuk belian onlian yang sangat efektif! 

tak sabar menantikan tarikh 27/9 ini kerana Super Shopathon Sale akan menggegarkan dunia online shopping sekali lagi, yeayyy! =D

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...