03 Mei 2017

Famili Time! @ Homestay Dwiputra Residence Putrajaya

alhamdulillah
berkesempatan utk berkumpul 1 famili
asalnya sebab atokZN ajak pi kenduri je
last-last jadi family gathering pulak :)
alang-alang dah berkumpul semua tu
mamaZN suggestkan book homestay ada pool
so, bebudak dapat mandi pool :)
lagipun kesian aunty wawa nanti
nak kena entertain 'tetamu' dalam keadaan sarat tu
xpe, kita jangan serabutkan kepala dia, hehe...

mamaZN book homestay thru traveloka
best traveloka ni - jimat banyakkkkk!
:)
macam homestay yang mamaZN book ni
harga asal rm360
tapi bila guna voucher traveloka just bayar rm290
utk 2d1n, apartment 3 bilik
setiap bilik ada aircond, water heater pun ada
condition sume tiptop! selesa, kemas & bersih :)

owh lupa! homestay yang kami stay ni terletak di presint 15 putrajaya
dwiputra residences namanya

memang best, lokasi pun strategik
shopping mall dekat, area kedai2 kat presint 15 pun dekat
anak-anak paling seronok sebab pool dia best!! :D

serius puas hati
homestay best
book thru traveloka pun best :)

5 comments:

zarul farhana berkata...

wowww bestnya..

mama tisya berkata...

byk word BEST dlm entry ni hehe...bdk2 dpt pool mmg syok la

MRS. K ^ibuhadifhessa^ berkata...

besaq pool dia

idzwa kamaruddin berkata...

mark this tempat ! aaa best nyer pool diaaa...

tiga lalat berkata...

sonoknyer ramai2 uoolss., ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...