28 April 2017

Movie Time! | The Boss Baby - Best & Kelakar!

khamis lepas gigih jugak ke gsc
sebab nak redeem tiket movie free
sempena besday mamaZN bulan april aritu
dapat la 2 tiket movie free
cemana nak dpt? register dengan gsc
nanti bulan besday korang
gsc bagi 2 tiket free :) best kan?
tiket valid sebulan

disebabkan dah nak akhir-akhir april
makanya terpaksa jugak la cari masa & tempat yg sesuai
at last, kami tengok di klang parade
cerita the boss baby
mamaZN nak tengok beauty and the beast
tapi kesian plak kat zakwan, haha!
nak tengok FF8, budak xleh masuk plak!

lama dah x tengok movie
sejak-sejak zaed dah banyak akal ni
memang sengaja amik malam
sebab senang, dia tido je dalam tu..
heee

save sket.. bayar rm13 jek utk 2 tiket budak

best kot the boss baby ni!
gelak giler-giler ar, haha!
zakwannayli pun mengekek gelak
nampak macam berat gak citernya
budak-budak payah kot nak paham
tapi sebab aksi si boss baby tu mencuit hati
buat semua pun x kesah apa jalan citer
janji dapat tengok si boss baby
best ar, serius kelakar..

bulan jun nanti besday papaZN jugak
bakal besday boy dah riki-riki nak tengok citer apa
tapi tu la... dalam bulan posa la pulak, hehe...

1 comments:

MRS. K ^ibuhadifhessa^ berkata...

ku pon dah lama tak tgk wayang.
kangah hessa ni penakut gelap

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...