25 April 2017

JJCM | Celebrate Besday MamaZN @ D' Arab Cafe, Bandar Bukit Raja

alhamdulillah
diberi peluang untuk merasai nikmat
diberi kesempatan untuk berubah menjadi lebih baik
in shaa Allah akan gunakan kesempatan yang diberi sebaik mungkin :)

19/4 aritu genap la mamaZN 35tahun
terasa tua plak ai, hahah!
umur sekadar angka gitewww, kikiki
jangan lupa diri sudah ;)

takde apa-apa yang special pun
papaZN ajak pi makan sempena nak celebrate katanya
tu je la pun..
ai is ok je, janji ada bersama famili tercinta :)

lokasi pilihan adalah restoran nasi arab d'cafe cawangan bandar bukit raja
dekat pun dekat, selesa pun selesa
sedap dah semestinya :)

order sedulang trus, share beramai-ramai
berkattttt makan sedulang hehe

1st time makan kat cawangan bandar bukit raja ni
sebelum ni penah try makan kat food court belakang unisel seksyen 7 shah alam
tapi kat situ crowded sket la sbb banyak kedai makan, ramai la pengunjungnya..
kalu kat sini memang tenang
makanan pun cepat sampai :)

tq papa, zakwan, kakak nayli & baby zaed
sebab celebrate bday mama :)
sayaaaaang semua!

p/s: masuk je kete, anak-anak dah tidur kekenyangan, hehehe...

3 comments:

mama tisya berkata...

meriah mkn sedulang gtu kn...xpe nombor hanya sekadar angka hehe

idzwa kamaruddin berkata...

Happy Birthday UUUUU.. kita sebaya..hehehe..

Fiza Rahman berkata...

Dah lama tak pekena nasi arab.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...