30 Mac 2017

JJCM | Lunch Bersama Famili @ Cafe UAK Batu 3 Shah Alam

ya ampunnn..! dekat sebulan takde entry
bulan 3 langsung takde!
ni ha, baru nak ada...
apa nak jadik la mak zakwan ni, haha!

kejadian dah lama, mak baru nak update 
sindrom kemalasan melanda huwaaa! 
takpela janji ada entry baru hukhuk 
aptb!

okeh, hujung minggu yang sudah-sudah 
macam biasa, kalau ada kesempatan 
memang akan cuba untuk gathering reramai macam ni 
dapat time lunch pun jadik la huhu

kali ni kami try makan kat cafe UAK 
cafe Ustaz Abdullah Khairi 
lokasi dekat area batu 3 shah alam 
konsep menarik, suka, suka! 
food pun bleh tahan 
harga setanding dengan food 
so, berbaloi la :)
pizza dia sedappppp!

sempat la jumpa owner cafe aritu 
tapi x sempat nak bergambar hehe 
pegi time weekend, agak ramai jugak customers
biasa la tu kadang waiter lupa order kita 
huhu 
takpela bersangka baik.. maybe lepas ni akan ada improvement :)

cantik tempatnya 
ada banyak section untuk lepak & makan 
ada tempat open, ada tempat bertutup
kalau nak buat event pun sesuai sangat 
memang ada ruang untuk itu pun 
parking jangan risau, memang ada disediakan

bleh pegi lagi pasni hehe :)

3 comments:

syawalsimpsons berkata...

cantik tempatnya..nampak tenang je..yg luar tu...rindu nad

mama tisya berkata...

hah lama nad xupdate blog..nanti ada kesempatan nk try pizza plak la

el berkata...

cantiklah kedai dia
tempat mkn meja pun lawo..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...