06 Februari 2017

Jalan-jalan IKEA & Tengok Lion Dance @ IPC

macam dah lama sesangat tak pegi ikea
tetibe rasa macam nak pegi :)
cuti cny aritu baru berkesempatan
lama mamaZN memendam perasaan tau, haha!
asek dulu kan anak-anak je, kali ni bagi mama plak redakan stress! ;)
ye, dapat jalan-jalan window shopping je pun jadik la...
lega rasa, haha!

yang sebenonya mamaZN join kutu grup personal shopper ikea
bulan ni turn mamaZN
tu yang gigih jugak nak pegi ikea
sebab nak tengok depan mata barang-barang yang nak dibeli nanti
baru puas hati ye dok?
pasni bagi je list kat ps, pastu tunggu je brg sampai kat umah, hehe
x sabar! :)

dah settle gi ikea, jenjalan plak ke ipc
ada lion dance show
syok la bebudak ni dapat tengok depan mata
mamaZN pun 1st time sebenarnya hehe
bunyi gendang kuat sangat! sampai zaed pun ketakutan kekekeke..! :P

time nak balik, masuk balik ikea sebab nak gi parking
perghhh! giler la..! bapak ramai umat manusia!
naseb baek la kami ni jenis pegi memana awal pagi.
dapat elak ramai orang, parking pun senang dapat
gigih betul depa ni berasak-asak
kalu kami, memang tak sanggup!
:D

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...