27 Disember 2016

#MyTravelokaEscapade | Jadi Pemenang Mingguan, Yeay!!

alhamdulillah, syukur....!
memang tak sangka sangat-sangat
punya la submit entry last minute
akhirnya berjaya jugak mencuri hati juri
huhuhu.. terima kasih TRAVELOKA!
sebab pilih entry mamaZN sebagai salah seorang pemenang di minggu ke-3
menang berjemaah dengan mama El Darwena :)
tahniah babe!
tahniah pada pemenang lain jugak :)

banyak rintangan time nak submit entry
kul 11 malam baru boleh on laptop
selama ni online thru phone je
menggagau nak menaip...
sebab dah lama tak menaip kat keyboard haha!
pastu takde wifi, share data dari hp je
kejap ada, kejap disconnect, bertabah je laaaaa huwaaa!
at last kul 4 pagi baru berjaya send huhu
alhamdulillah, berbaloi semua susah payah tu :')
menangis gembira mamaZN dibuatnya hahaha! (poyo je kan?)
dah lama x menang kekdahnya

moga ada rezki anak-anak dan keluarga
untuk menang hadiah utama pulak
ameennn..
doa-doakan ya! :D

kot ada yang nak baca entry kemenangan mamaZN, hahaha! :P 
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2016/12/mytravelokaescapade-negeri-di-bawah.html

10 comments:

mummy_ayu berkata...

congrats Nad!! Kak Ayu pun join gak..utk yg minggu terakhir tu. tapi tak tau la...menang ke tak... saja suka2 jer tu.

Amanda Suria berkata...

Tahniah Nad..akak pun dh hantar..harap2 ada la rezeki dania...

Lelord berkata...

Tahniah Nad

raihanah berkata...

tahniah cik. salam kenal

MRS. K ^ibuhadifhessa^ berkata...

congrax babe

Azura Aziz berkata...

Tahniah Nad ;)

Mila Ahmad berkata...

wah best tahniah kak walau menang untuk mingguan je. mana tau kot-kot ada rezeki rangkul hadiah utama.

idzwa kamaruddin berkata...

tahniah ! ;)

mama tisya berkata...

tahniah nad..slamat redeem adiah percutian thru traveloka nanti

LYAfrina berkata...

wahhh..tahniah Nad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...