30 Disember 2016

JJCM | Makan Western Food @ Polperro Steak House Seksyen 7 Shah Alam

konon makan-makan sempena anniversary aritu
tanya nayli nak makan mana? mamak
tanya zakwan nak makan mana? mamak
amboi, sekali sekala ikut tekak mama & papa plak ek, haha!
mamak tu bebila bleh pegi
ni sebab nak meraikan hari anniversary mama & papa yang ke 10 tahun
jadiknya kita special sket la heee

lokasi pilihan, Polperro Steak House
kat seksyen 7 shah alam
slalunya kalau nak pegi makan kat kedai mamak hakim
mesti lalu kedai ni
memang selalunya kedai ni full house!
tu yg teringin nak makan situ tu

apa yang boleh dikatakan...
servis pantas
order itu ini begitu begini
zupzapzupzap! ehhh, dah sampai?!
ada la tunggu dalam 5-10minit jugak
sempat la nak sembang chit chat dengan famili
ok la tu...
kami, kalu kena tunggu lebih 20 minit-30minit kira lambat sangat dah tu

okeh, makanan nya pulak
not bad, sedap di tekak kami
zakwan makan grilled sizzling chicken chop
papaZN makan black pepper sauce chicken chop
mamaZN makan lamb chop
kakak nayli, sebab dia nak makan nasi dia order nasi goreng chicken chop
owh ya! kakak punya je lambat sket sampai
tapi kakak x ngamok sbb dia ada eskrem hahaha!
sabo je la budak ni :)

ada jugak otak-otak, sedap
feveret zakwan la tu otak-otak tu
maheynya otak-otak skrg kan..
dulu masa study kat jb, sekeping 40sen je skrg rm1! huhuhu... bertabahhhhh

kesimpulannya, nak makan sini lagi?
boleh sajaaa..
ahkak bagi 3.5 bintang! :D

okeh
nak selit jugak gambo ikan siakap stim
mamaZN buat untuk makan lunch
almaklum, hari anniversary, masak pun special la sket hihihi...
tapi belum sempat tengah hari ikan abes
hahaha!
anak beranak meratah, tak sedor dah abes
konon nak rasa je :P

2 comments:

idzwa kamaruddin berkata...

Aaaaaaa sedappppp nyerrr

LYAfrina berkata...

yumms...
sedappp!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...