13 Disember 2016

#jejakmelakaZNZN | Stay @ Hotel The Pines, Melaka BEST!

sambung kisah cuti-cuti kami :)

masa kat melaka kami stay 1 malam
kat hotel the pines melaka
mamaZN booking thru booking.com
1 malam dapat rm170 (exclude tax)
without brekfes
memang xnak amik brekfes skali
sebab kami ada plan lain :) nanti citer...

hotel ni kat bandar melaka
tapi bukan la kat tgh bandar yang sesak sana tu heee
sebelah je dengan kampung morten yang sangat tersusun tu
dipisahkan dengan sungai melaka je
sesekali dapat la tengok bot lalu menyusuri sungai :)

bilik hotel not bad!
saaaaangat berpuas hati sebab besar!
ada 2 katil single, ada sofa bed
tu pun muat lagi kalau nak bentang 2 biji toto
ada ruang makan, sinki nak basuh-basuh
kitchen cabinet pun ada
memang best la, sangat selesa untuk kitorang :)
berbaloi sangat dengan harga yang kami dapat

petang tu pi bawak budak-budak ni ni swim
swimming pool, gym, playground sume kat floor 8
kolam mandi boleh dikata besar jugak
ada kolam dewasa dan ada kolam kanak-kanak
ok la.. budak-budak, dapat main air seronok la depa :D

kesimpulannya overall best!
ahkak nora bagi 4 bintang
1 bintang yg kureng tu untuk kebersihan
tapi sikit je la..
:)

9 comments:

Odah berkata...

Salam sis nak tanya sis amik standard room sis bw toto ke pengurusan hotel ok tak.... maaf tanya sbb x tau . Sbb km ni big size nak amik family room mahal hehehe

idzwa kamaruddin berkata...

Wahhhh best nyerrr

Falsya berkata...

falsya pun penah duk sini..not bad kan bilik die...pool je xsempat nk jengah..hehe

eima berkata...

besar biliknya ... mmg luas ....
pool dia pun besar ... rate tu klu utk melaka mmg terbaik dah tu ..sbb melaka ngan PD mmg rate mahal sokmo .... tempat tumpuan

MRS. K ^ibuhadifhessa^ berkata...

mmg besau bilik ni... nnt bebila pegi melaka leh stay sini tp entah bila taon tak tau la huhu

Adam berkata...

Saya tak tau tu

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed berkata...

yela..nmpak besar n selesa biliknya..=)

el berkata...

kalau p bercuti..wajib hotel tu ada pool kan barulah best anak2 nak mandi kolam

Fiza Rahman berkata...

Nampak macma besar bilik dia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...