28 November 2016

Menang Hadiah PLAY-DOH | Giveaway @ Blog BroFramestone

alhamdulillah
masih ada rezeki dalam contest, haha!
lama dah x join, kemalasan melanda
ni saje-saje je join, nak memeriahkan suasana
tup-tup, menang! syukur :D

ni kali ke-2 menang giveaway kat blog Bro Framestone :)
tahun lepas menang tiket show Hi-5, tengok kat istana budaya
worth dalam rm1000 lebih gak!

tahun ni menang set PLAY-DOH plak, yeay!
rezki akhir tahun
rezki kakak nayli sempena besday dia jugak :)
memang mamaZN join contest dengan niat nak hadiahkan utk kakak nayli
alhamdulillah, Allah makbulkan :)

so, marilah kita menunggu dengan setia
pihak penganjur akan poskan hadiah tu
biar lambat asal selamat sampai hehe

tq bro framestone!
tq play-doh!
yeay!

7 comments:

Azura Aziz berkata...

wah bestnya.. tahniah ;)

ADEEYA berkata...

Congrats! Hehe rezeki :)

Mama Idlan Irsyad berkata...

tahniah nad.

idzwa kamaruddin berkata...

Tak sompek nal join masuk! Apa pun tahniah Nad! :)

eima berkata...

tahniah .... mahal juga hadiah ni tau

el berkata...

wahh tahniahhh...rezeki uols

Fiza Rahman berkata...

Alhamdulillah... Rezeki. Kita pon menang gak dari GA blogger lain ☺☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...