25 November 2016

Majlis Anugerah @ Sekolah Agama Zakwan :)

tumpang lalu..
maaf kalu ada yang bosan
just nak share kegembiraan :)

semalam majlis anugerah & kecemerlangan kat sekolah agama zakwan
alhamdulillah, rezki zakwan dapat naik pentas lagi
ustazah buat surprise, rupanya zakwan dapat 2 anugerah instead of 1 je
masa raptai ustazah tak bagitau pun
terkejut anak bujang tu :D

perjalanan zakwan masih jauhhh lagi
tak boleh rasa selesa dan riak dengan kejayaan sekarang
jadikan kejayaan yang zakwan capai ni sebagai pendorong untuk lebih berjaya di masa akan datang

kena sentiasa bersyukur
kena sentiasa ada rasa nak tolong
adik-adik & kawan-kawan yang bermasalah dalam pelajaran
akan datang nanti cabaran & ujian nya lebih tough
harap zakwan dapat hadapinya nanti

selalu mamaZN ingatkan zakwan...
selalu naik pentas, selalu dapat A dalam pelajaran jadi tak bermakna
kalau adab & akhlak tak dijaga baik-baik
jaga adab & akhlak, in shaa Allah lebih senang perjalanan hidupnya nanti

dapat A & selalu naik pentas sebab Allah bantu
makanya kena la balas dengan sentiasa rasa syukur
cemana? solattttt :)

memang tu je pun mamaZN selalu pesan kat zakwan

tahniah zakwan!
mama & papa happy dan bangga dengan zakwan
moga terus berjaya ok!
tq kat atoknenekZN jugak sebab sudi datang tengok zakwan kat sekolah semalam :)

p/s: untuk anugerah tokoh pelajar sekolah, murid naik sekali dengan parents untuk amik hadiah. huwaaa, mak zakwan plak yang terharu dan sebak bila tengok :') moga ada rezki zakwan jugak nanti, in shaa Allah... heee

7 comments:

eima berkata...

tahniah zakwan .... teruskan usaha .....

mama tisya berkata...

tahniah utk zakwan..insya allah ada rezeki mak naik pentas juga nanti..

idzwa kamaruddin berkata...

Tahniah Zakwan :)

Adam berkata...

Bagus. Sekarang ramai yg mengabaikan menghantar anak ke sekolah agama.

el berkata...

tahniah abg zakwan :)

Sidratul Muntaha berkata...

tahniah zakwan
strive for the best!!
pstt: ade lagi tak 'ultraman' dia?

Azura Aziz berkata...

wah tahniah zakwan.. haah mmg sebak tgk. tahun ni tokoh pelajar sekolah adam murid kelas khas yg dpt. lg sebak kita tgk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...