17 November 2016

Hari Anugerah Sekolah Zakwan

sapu-sapu-sapu
banyak sangat habuk! haha!
dekat sebulan tak update blog
mashaAllah.. kemalasan apakah ini?!
nak kata pembawakan budak takde la pulak, haha!
dah lama x menaip, typo banyak giler! :P

okeh, nak share citer...
selasa dan rabu lepas sekolah zakwan buat majlis penyampaian anugerah
2 hari? aah 2 hari.. 
cikgu separate kan antara akademik & kokurikulum
dan 2-2 hari pun zakwan terlibat
alhamdulillah :)

hari pertama tu zakwan dapat untuk matapelajaran terbaik & 30 terbaik dalam darjah
untuk hari kedua pulak dapat sijil penghargaan sebab jadi pengawas pusat sumber

masa hari kedua tu sempat la atok & nenek join sama
nak meraikan cucu sulungnya ni hewhew ;)
kakak nayli plak, 2-2 hari ponteng sekolah, haha!

ni 2 beradek ikut atok & nenek balik kampung
seronok la depa atok & nenek layan macam raja
sume benda pun dapat
tinggal adik kecik temankan mama & papa
ksian dia, slalu main ngan kakak & abang
takpe, sabtu nanti kita balik kampung amik abang & kakak k :)

3 comments:

mama tisya berkata...

tahniah zakwan

Chekgu Azrine berkata...

Tahniaj zakwan...semoga trs cemerlang

Sidratul Muntaha berkata...

tahniah zakwan...
semoga terus maju jaya...
kembang kempis mak ko kan..
dua kali ko naik pentas , nak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...