12 Oktober 2016

Kek Besday Zakwan :)

mood 'M' dah datang, grrrr..!

kek impian zakwan
macam biasa order dengan M&M CUPCAKES
setiap tahun pun order dengan baker yang sama :)

tahun ni zakwan rekues nak kek boboiboy
layankan aje la..
mak-mak sangat, mana tahan kalu anak mintak
nak-nak pulak mintaknya setahun sekali je pun
seboleh daya nak tunaikan
semua mak pun camtu kan? kan? :)

kali ni order kek rainbow, saje ubah selera
not bad! sedap :)

kakak nayli dah rekues awal-awal
nak sambut besday tema pony tapi kek nak robocar poli
aiyakkk! hahaha! :P

12 comments:

mama tisya berkata...

xpe sthn skali layan kn permintaan ank2 nk kek bertema kn...hehe

lieyalatif berkata...

cantik kek zakwan...lieya pun baru tempah kek rainbow mgu lepas...nak sambut besdei anak dare hujung bulan nieh....dulu mase2 pemes kek rainbow ni lieya ingat setiap layer tu same je rase ...beza kalernye ajek...rupenye flavor setiap layer tu lain2 kan...terus suke bile dah rase....

lieyalatif berkata...

eh nad, lieya dah pos sabtu tau...alert ye nanti kalo posmen dtg...

eima berkata...

menarik kek dia ...

Iela Fazielah berkata...

seronoknyer..... thn ni xorder apa2 kek pun

Fiza Rahman berkata...

Sedapnya kek tu ☺

Chekgu Azrine berkata...

Wahhh...comelnya kek
Happy belated birthday zakwan

Mila Ahmad berkata...

banyak betul kek hehe...

Falsya berkata...

comelnyeeee kek abg zakwan..hehe..pening la mama nak mikir tema birthday kakak nayli mcm mana nnt..;p..tp kenapa yg lagi sorang tuh kemain lg iye gadak berus gigi dlm mulut...gerammm!!!...

ch@ berkata...

hantar sungai buloh tak? sedapnya kek rainbow, teringin sgt ni!

el berkata...

bestnya zakwan dpt kek bertingkek2 hehe

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed berkata...

cantekkkk kek bday zakwan..pstttt..nad pon dh jangkit virus lemau uodate blog ya..syg kan..dulu2 meriah gila zaman berblog..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...