05 September 2016

#misilangkawifamilitokmidi | Teaser

haaaaa.. panjang giler hashtag! hahaha!
giler kuasa ke apa ni hihihi... :P

teaser sket-sket la ek
takde masa nak mengarang lagi
dengan banyak baju nak mendobi ni ha...

tak banyak entry pun pasal cuti-cuti malaysia kali ni
ramai yang dah biasa pegi langkawi
kan? kan? kan? hehehehe... ^_^ 

back to normal routine
bertabah la wahai mama
u can do it!
nanti kita cuti-cuti lagi, yeay!

10 comments:

~aSHa~ berkata...

seronoknye cuti2 bersama keluarga di langkawi....

syurga shopping di sana tu...

mama tisya berkata...

sronok la jln2 naik aeroplane...kolam tu hehe

Chekgu Azrine berkata...

baru je pegi hari tu akk rasa gedik2 nak pegi lagi tau..hahahaaaa

eima berkata...

best ek jln2 kg kite ek

QasehnyaRania berkata...

cuti cuti mesia.
kolam tu..

LZ - The Blog Owner berkata...

Cantik pool rasa nak terjun dalam tu..
Makan laksa ikan sekoq sambil tengok kapal terbang landing, best! In shaa Allah next visit ke Langkawi tak mau lepas peluang pergi ke hotspot.. Makan-makan & lepak pantai Chenang..

Bila sampai sana rasa tak mau balik, hehehe

mummy_ayu berkata...

seronoknya gie holiday ramai2..meriah gitu!!

idzwa kamaruddin berkata...

apesal semua org pegi langkawi niiii..best nyerrr...

Fiza Rahman berkata...

Tak pernah gi langkawi lagi. Kesian kan... huhuhu... Best lah boleh borong coklat ☺

LYAfrina berkata...

syokyerrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...