17 September 2016

#misilangkawifamilitokmidi | JJCM - Laksa Power Ikan Sekoq, Airport Langkawi

sedap baq hang!
kuah pekat likat, cukup rasa
makan plak kat tepi pantai sambil angin sepoi-sepoi bahasa
yang kureng syoknya, makan sambil mata melilau tengokkan anak-anak main pasir, haha!
adoi! diorang dapat pasir, makan pun x ingat dah
sabo je la...

port tepi pantai kat area airport langkawi ni
banyak je lori-lori jual makanan
kena pandai pilih la mana berkenan, mana sedap ;)
lori yang kami pi ni sangat recommended utk hangpa pi rasa, haha!
lepas makan laksa, trus kluaq slang utagha :P

tengah syok makan-makan tu
bleh plak jumpa kawan sekolah convent, haha!
keciknya donia sekali lagi
last time jumpa masa mamaZN preknenkan zakwan (2008)
pi kenduri kawen kawan ni
ui, dekat 8 tahun gak tak jumpa sejak kali terakhir ketemu
alhamdulillah, seronok rasa :)

lepas dah kekenyangan kami balik chalet
sesiap tapau nasi untuk dinner plak
bebudak ni bukan boleh makan kat kedai dah
kang memasing buat perangai
owh ya, misi jjcm ni, atoknenekZN x ikut
depa tinggai kat chalet, berehat hehe
bertuah sungguh anak, menantu, cucu ye..
takpe, nanti kita repeat bawak atoknenekZN merasa lagi skali hihihi

memang btul pun
esoknya sementara nak tunggu waktu flight balik kl
kami singgah lagi skali hahaha!
kali ni bawak atoknenekZN plak :)

7 comments:

idzwa kamaruddin berkata...

aaaaa kejam nyerrr...aaaa jahat arrrr...sedap kott!

Iela Fazielah berkata...

mmg betul sedap kan laksa dia..akak lom smapi nak taip n3 laksa ni...haha

Aini berkata...

rindunya nak ke Langkawi

eima berkata...

byk lori ngan port yg mana satu ... hat aku mkn ari tu kat yg ada rojak tu tak sedap langsung .. hahahhaha

Adlin Mohamad berkata...

bst dia jejalan langkawi kita x sampai lagi

Chekgu Azrine berkata...

Sini makan best jugak..teringat2 laksa dia tuh..fuhj

LYAfrina berkata...

dapp ermm.. mmg femeskan kt sana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...