17 September 2016

#misilangkawifamilitokmidi | Bird Paradise Wildlife Park

pegi langkawi kali ni memang free and easy
underwater world tak pi, cable car tak pi, dataran lang pun sama
paling terkilan, nak jjcm pun x sempat :'(
masa terhad, makanya tempat melawat pun kena pilih-pilih huhu
sangat tak puas! memang kena repeat lagi

untuk menggembirakan anak-anak
jom la kita pi tengok haiwan @ bird paradise wildlife park
hujan-hujan pun kami redah je
naseb baek tempat nya berbumbung
dapat la cover sket

tempat menarik
budak-budak suka la dapat bagi binatang makan
pastu binatang-binatang nya pun takde la pasif je macam kat zoo

kat sini bukan ada burung je
walau nama tempat bird paradise
tapi ada gak rusa, racoon, ular, ikan, arnab, keldai, ostrich, etc
ada certain haiwan yang kita boleh bagi depa makan
memang ada jual makanan utk haiwan-haiwan ni
tapi nak murah, amik pakej famili la
sebab harga tiket+harga makanan haiwan skali 

tu je la pun tempat yang kami pi kat langkawi aritu heee
tak banyak tempat bleh cover huhu
next time in shaa Allah panjang umur murah rezki, bleh datang lagi :)

3 comments:

eima berkata...

TIAP KALI BALIK LANGKAWI MMG TAK PERNAH MIS TERJAH SINI BUDAK2 SUKA .... AI PI SINI MMG CARI ULAR SAWA BATIK KECIK NGAN HENRY SI KIJANG JANTAN TU ...

idzwa kamaruddin berkata...

best nyerrrr !!

LYAfrina berkata...

xpelah.. lps ni blh pergi lg tmpt2 y x smpat pergi tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...