02 September 2016

Kakak Nayli | Sukan | Medal | Happy!

aiseymannn... cemana bleh lupa!
ni cerita bila ek? emmm... awal bulan 8
yezza, awal bulan 8 aritu kakak nayli ada sukan kat tadika

terkilan sket, sebab mamaZN x dapat jadi pompom girl kakak huhu!
dah la 1st time dia join sukan-sukan camni
mamapapa takde plak nak sokong :(
taktau la nape...
sebab bajet ke, sebab masalah dalaman sekolah ke...
tahun ni sukan dorang tak libatkan ibubapa
taktau kakak masuk acara apa,
cemana kakak lari, ok ke... tak ke...
hmmmm...

okeh, sambung lagi
pagi tu, memang ceria abes la kakak
sengih memanjang, nak kejutkan bangun tido pun senang
kalu idak tu, memang liat! haha!

mama doakan dari kejauhan je ye, kakak
mama tau kakak boleh buat punya!
walau ada je yang ejek kakak gems
tapi kakak lari laju wooo! tunjuk kat depa k!

sukan sekolah kakak buat 2 hari
haihhh... tah la, tak masuk campoq
pandai la pihak sekolah uruskan, kan?

hari ke-2 sukan tu kakak balik, muka ceria abes!
turun je dari van dia trus tunjuk medal/pingat yang dia dapat
happy sangat dia! selama ni dia tengok je abang dapat
kali ni turn kakak plak :)
mama pun tumpang hepi tengok kakak hepi camtu
padahalnya, mama tau 1 sekolah dapat medal tu hihihihi..
takpela, bergembira la kakak :D

jangan taktau...
sampai ke tido dia sebuk pakai jugak
haih la anak...
2-3 hari camtu la...
masuk minggu seterusnya tak dipandang pun medal tu haha! :P

6 comments:

idzwa kamaruddin berkata...

Tu diaaaa semangat sungguh nak sukan hehehee..

el berkata...

hahahaha gambar ni lah duk tunggu
kemain tido sekali ngan medal hehe

eima berkata...

comey keletah nayli tu .. alisha tak heran pun ngan medal ..ada 2 pun dia dpt tak heran dah tetiap thn dpt .... dok taska dr kecik ....
tp mcm nayli ini pengalaman pertama yg dia akan ingat sampai bila .. kegembiraan dia tu ... mcm alisha sbb dah dr kecik umur 2 thn gitu dah dh dpt dia jd tak heran ..pastu tak ingat pun kejadiannya

Salina@IbuAqil berkata...

Alahai kakak..
Semangat tu penting..
X per mama jgn sedih2 next year in shaa Allah mama jadi pompomA... Hihihi
Ina dtg jenguk nad.. Rindu sgt..
Ina dh tukar url blog baru ye yg lama private atas sebab2 tertentu..
Nak tutup buku lama bkk helaian baru..

Fiza Rahman berkata...

Suka kakak nayli dapat medak yerp. Haipppp... Sapa yag ejek tu. Tak baik tau.

LYAfrina berkata...

yeayyy!!
tahniah kak nayli

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...