23 September 2016

#familiZNZNshortvacation | Inilah Yang Ditunggu-Tunggu, Yeay!

okeh, citer pasal langkawi dah abes
malas citer details, haha!

sambung balik citer pasal melaka
memang SHORT vacation sangat
sebab tak dapat cover banyak tempat menarik
padahalnya melaka tu kecik je
zakwan dah tarik-tarik muka sebab tak pegi tempat-tempat bersejarah
mamat tu kan peminat sejarah
dia cakap 'mama ni asek jalan-jalan cari makan je'
hahahah! hambekkk! :P

cuti kali ni santai je
masa kat langkawi tak puas mandi pool
kali ni kita mandi pool puas-puas, yeay!
masa sampai x sempat nak mandi
sebab dah petang sangat pastu kitorg pi dinner trus
esok paginya tu, memang balas dendam abes, haha!
dengan makpaknya join mandi pool jugak :P

memang takde orang
kolam mandi tu bagai ana yang punya kikiki
x tau la pasaipa sume orang taknak mandi kolam
tapi baguih gak, kami 1 famili je konker
dari kul 7.30 pagi sampai ke 11 pagi
kecut-kecut jari semuanya haha!

alhamdulillah, seronok bila dapat gembirakan anak-anak
happy abes depa dibuatnya
lepas mandi, brekfes plak kat balcony cabin
sempoi ;)

8 comments:

Adlin Mohamad berkata...

serius lawa giler...swimming pool pun best

mama tisya berkata...

Mmg syok la dpt berendam tu.. Cuaca pn panas skarang

Mila Ahmad berkata...

seronoklah x ramai yg mandi kita-kita je takdelah segan sgt huhu...

eima berkata...

UNTUNG LA ORG TAK MAU MANDI ... KLU TAK RASA TAK SELESA KAN ... RAMAI2

imm hassan berkata...

Assalamualaikum. singgah berblogwalking kat sini.

Bestnya dapat konker swimming pool, tambah2 hari panas sekarang ni kan.

idzwa kamaruddin berkata...

best best..aku ni bila ntah nak cutiii..sobs!~

Myra Jay berkata...

Kolam tu dah macam dikhaskan untuk family akak ha sebab takde orang ;)

LYAfrina berkata...

bestnya...
mmg cantik sgt..
skrang mmg byk org gna kontena buat pginapan..
kt sg lembing (time capsule retreat) pom ada time lya g aritu..tp full...
last2 pilih tidur dalam kolong je.. nnti cuba lah bwk ank jln sg lembing nad,, mmg best sgt..rsa in nature sgt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...