29 Ogos 2016

Pertama Kali Ke IKEA Cheras

sabtu ritu papaZN dengan bermurah hati
offer ajak ke ikea cheras
wahwahwah! ada apa-apa ke ni
tetiba dia plak yang ajak, hehehe...
selalunya kita yang sesiap bagi proposal tolong bawakkan ke ikea kihkihkih :P

1st time sampai sini, haruslah excited!
pagi-pagi dah kluar umah
elak jem, elak orang ramai
anak-anak behave sebab dah sarapan & bawak bekal sesiap haha!

okeh, selamat sampai... alhamdulillah
besau gak ikea nya tu
tapi nape rasa macam ikea damansara lagi best? haha!
sebab dah terbiasa kot, kan? yang ni baru 1st time :)

bila dah beso sangat, penat la pulak nak berjalan, hehehe...
takde la nak cari apa-apa pun
melawat kawasan je
tapi tu la, bila dah sampai ikea ni
tak sah kalau tak terbeli apa-apa, hahaha!
mesti adaaaaa je yang dibawak balik :P

banyak barang dah naik harga huhuhu
ingatkan ada beza harga antara ikea cheras & damansara
rupanya bila check website memang harga baru lagi mahai huhuhu
tak bestnya!

bila berjalan kat showroom ikea ni
berangan adalah 1 kemestian
'bang, nanti kita buat bilik stor camni. kemas sket'
'cantik la dapur camni bang.. nanti buat kat umah camni gak ar'
'elok gak buat bilik design camni ek'

konfem! memang konfem akan berangan
hahaha!
naseb baek berangan tu free :)
in shaa Allah akan jadi kenyataan la nanti hendakNya
hihihihi
tak gitu bang? :P

p/s: patut rajin bawak kita jalan ke ikea. dia nak ride ngan kengkawan ke bentong rupanya ;)

7 comments:

Chekgu Azrine berkata...

akk pun belum penah sampai ikea sini...

mama tisya berkata...

akak pn tk smp lg ikea cheras ni..bli apa brg dr ikea tu...xmkn meatball ikea ke?

idzwa kamaruddin berkata...

besar sampai tak larat nak jalan..hahahaha.....

dilazfamily berkata...

Tak pernah pergi lagi..nak gak jejalan ke Ikea satu ari nanti

ZULHILMI TEMPOYAK berkata...

sama la kita.. sll gak berangan gitu. hahaha

Fiza Rahman berkata...

Baru sekali jejakkan kaki kat IKEA Cheras tu. Memang rambang mata lah.

Eliss Mie berkata...

belum pernah sampai lagi. ikea damansara pun setahun sekali. hahaha.. tapi barang ikea bertambah jugak. haha. PS ramai kat ofiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...