30 Ogos 2016

JJCM | Patmos Steak Cafe, Jalan Batu Belah, Klang

rezeki dikongsi bersama...
alhamdulillah, ada rezeki lebih sket
hasil buat busy book & busy board aritu
meh mamaZN belanja makan western :)

pada mulanya kakak nayli teringin nak makan sate
tapi kedai tutup la pulak
makanya, jom la kita try kedai baru bukak ni
nama kedai, patmos steak cafe
lokasinya di jalan batu belah klang
kedai menarik, kemas, simple & bersih :)

kakak nayli order chicken chop kuah mushroom (RM8.90)
zakwan order grilled chicken chop (RM10.90)
papaZN order steak (RM14.90)
mamaZN order lamb chop (RM14.90)
air pulak kami order green apple gelas besar (RM5) & orange juice (RM3.50)

hmmm... not bad!
good service, sedap & berbaloi dengan harga
dalam banyak-banyak menu yang kami order
kakak nayli punya saaaaaangat berpatutan
portion besar, banyak side dish, harga murah
sume nak rasa makanan kakak hehe...

nora bagi **** bintang!
boleh makan sini lagi
sesuai jugak untuk family gathering atau nak celebrate besday :)
tapi kena book dulu la kot & inform diorang

waktu operasi : 5ptg~12mlm

diharapkan servis, rasa & harga sekarang konsisten la hendaknya ye..
almaklum kedai baru
taknak la bila dah lama-lama nanti
semua pun bertukar.. tak syok plak kan :)

4 comments:

idzwa kamaruddin berkata...

aaasedap nyerrr!

eima berkata...

harga ok .. tak mahal ... wahh nayli boleh mkn 1 chicken sorang ??
hebat nye ..alisha kongsi dengan abang je .. tak pernah order ape2 mknan utk dia seorg mesti kongsi org.... so mama akan mengalah utk order mknan dia ... we share

el berkata...

lapo lah
blogwalking petang2 ni byk gambo makanan lah pulak haha

Fiza Rahman berkata...

Alahaiiii... Sedapnya. Harga pon tak der lah mahal sangat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...