02 Ogos 2016

#familiZNZNberaya | Weekend Terakhir Syawal :)

weekend terakhir Syawal yang sangat bz
hari sabtu je ada 5 undangan open house
1 terpaksa dilepaskan sebab takleh nak slot masuk dah huhu!

ahad plak beraya ke area wangsa maju & gombak

hari sabtu baru ni 3 open house jiran setaman ni je
waktu open house pun memang cantik
belah petang, belah petang hingga malam, belah malam
so, cantik la kan, senang nak susun jadual perjalanan hehe :)
alhamdulillah, semua undangan dapat dipenuhi...
tq pada jiran-jiran yang menjemput

sebuah umah lagi, umah sahabat seratas
alhamdulillah, dapat jugak datang
setelah sekian lama tak berjumpa
ada dekat 2 tahun rasanya!
foods pun sedappp, tq tuan umah :D
seronok layan kakak mia bambam hihihi

hari ahad plak pagi-pagi dah ke rumah aunty yaya kat pinggiran usj
brekfes sesama 1 famili :)
patutnya lunch bersama, tapi kami bz kalah menteri haha!
dapat tunjuk muka pun jadik la...

pastu trus gerak ke wangsa maju
umah sepupu mamaZN hihihi..
seronok zakwannayli main dgn harisz :)
seronok jugak mamaZN berborak dengan sepupu mamaZN tu
lama giler kot tak jumpa! harap raya je la..

pastu lepas zohor kami gerak ke gombak
penuhi jemputan kenduri akikah member blogger, falsya ;)
awal kami sampai, awal jugak kami balik
huhu.. anak-anak meragam!
takpela, win-win situation
mama dapat jumpa kawan mama,
anak-anak dapat makan pastu trus balik :)
ye la, bila dah ada anak-anak ni memang kena banyak berkorban... kan?

tamat sudah citer pasal #familiZNZNberaya untuk Syawal tahun ni
moga diberi kesempatan utk bertemu Ramadhan dan Syawal tahun depan :)
in shaa Allah, tahun depan zaed dah beso sket
cadangnya nak jadi host plak la hihihi...
lama tak terima tetamu kat umah ni :)

8 comments:

mamaarifakeem berkata...

rindunya nak bercerita macam ni.. macam diary kan.. byk stori tp tak de masa nak karang..huhu..

mmg kan, weekend penuh dengan undangan, sendat sungguh perut! takde la nak diet diet bagai.. hadap ja semua makanan.. haha..
apapun dapat penuhi undangan orang mmg puas kan. Alhamdulillah..

mama tisya berkata...

meriah beraya kn..mkn saje..hehe...berat pn bertambah akak ni...tu pn ada juga yg tk sempat pegi..aritu pn xsempt p umh falsya sbb kt shah alam ujan lebat..mlm br blk

Puan Wawa berkata...

Seronoknya gi open house.. blh makan macam2..")

el berkata...

open house mmg best kan
dpt jumpa ramai org
dapat menjamu selera hehehe

idzwa kamaruddin berkata...

#MERIAHNYARAYA! HAHAHAA... ;)

eima berkata...

bestnye beraya .... byk dpt jemputan kami xdpt ...huhu
seronook kan dpt beraya jumpa kawan juma sedara mara

ADEEYA berkata...

Hai :) berjalan ke sini :)

LYAfrina berkata...

mmg meriah sgt..byk leh hdiri open house.. seronok.. time nilah blh bjln rmh org kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...