29 Ogos 2016

'Busy Board' Temukan Kami :)

lepas gi ikea cheras, kami gerak ke bmc
dekat jek rupanya ye heee :)

tak sabar nak jumpa kawan lama
kawan seratas yang selama ni dok berhubung thru fb ja huhu
kali terakhir kami jumpa tahun 2009 kalu tak silap
time ada reunion #seratas9599 kat bangi golf resort
masa tu masing-masing ada anak sorang :)
sekarang ni, masing-masing anak dah 3
hehehe...

busy board ketemukan kami semula setelah 7 tahun lamanya ^___^

ya, ya, ya... btul tu...
busy book, busy board, mak zakwan bertambah busy, hahaha!

busy board ni ala-ala busy book jugak
bezanya segala mak nenek nak buat anak busy tu
diletakkan di atas board yang sama
beza dengan busy book - by pages :)

nak order? heee... bleh ja.. pm tepi na :)

okeh, sambung cerita...
tq dalila sebab sudi jadi 1st customer hihihi...
tq jugak jamu kami dengan spageti & brownies yang sedap :)
buat susah-susah je...
akhirnya anak-anak-anak kita bertemu jua kan?
baru 1st time, semua pun malu-malu lagi
in shaa Allah next time dorang dah boleh main sama-sama :)

diharapnya anak-anak suka dengan busy board tu
sebarang komen sangat la dialu-alukan
untuk penambahbaikan di masa akan datang :)

3 comments:

Cho Zila berkata...

Lamatak mai sini.. mcm2 cerita yer.. syiokler jumla kawan lamaakan. Anak2 pun dah besar yer

Fiza Rahman berkata...

Rajinnya Nad. Sumber pendapatan sampingan kan.

Chekgu Azrine berkata...

akk pun ramai kawan yg rapat kat fb and wasap je...xjmpa lama sngt dah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...