27 Julai 2016

#familiZNZNberaya | Beraya Lagi Dengan Kawan-Kawan :)

ye, in shaa Allah... moga selamanya
ni sahabat-sahabat mamaZN
dari 1998 kami berkawan, dekat 18 tahun dah
alhamdulillah masih keep in touch lagi

dari putrajaya aritu nak balik ke klang
dapat jemputan makan-makan
so, otw tu kita singgah la shah alam kejap

seronok sangat dapat berjumpa
tapi ye la, masing-masing dah ada anak ni
agak terbatas masa utk chitchat haha!
adoi, lawak plak bila ingatkan balik
mana nak layan anak, mana nak menyembang nya..
gamat suasana! :)

tq fizzone sbb menjemput
tq berry utk foods yang sedap
tq naim n john jugak :)
seronok dapat jumpa korang walau kejap je

plz plz plz
kalau ada mama's day out, count me in okeh! haha!

in shaa Allah panjang umur murah rezki
kita berkumpul macam ni lagi ye...
ni baru gegurls je, tu pun tak cukup korum
belum geng boboys join sama
aduhhh, dapat terasa havoc nya
havoc melayan anak-anak :D

7 comments:

idzwa kamaruddin berkata...

AAAAAA...SERONOKNYAAAAAA !

ch@ berkata...

hangout mcm ni mmg best, lagi2 utk kita2 yg just mom at home,
keep it up kaknad and friends ;)

eima berkata...

peti ais dia ada dua .. hehe

lia ummiirfan berkata...

wahh seronoknyaaaa ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

el berkata...

bestnya..meriah
sure kecoh kan haha

mama tisya berkata...

sronok bila dpt bersua muka ngan kwn2 sekolah..masih keep in touch walaupun masing2 bz ngan kerjaya & family kn

LYAfrina berkata...

in shaa Allah..moga kekal bersahabat slamnanya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...