29 Jun 2016

21 Jun 2016 | Celebrate Birthday PapaZN

lamanyaaaaaaaaaaa tak jenguk blog!
kemalasan melanda! huwaaa..!

just nak update sket je huhu
mood masih merudum...

21/6/2016 aritu besday papaZN
takde la celebrate bagai nak rak pun
just buatkan kek cekelat guna tepung kek instant, muahahah!
bab-bab mem'baking' ni memang mamaZN tak pandai
tu pun ada gak salah silap tang nak membuatnya
ahhh, layan je. janji bleh makan, haha!

konon-konon nak buat surprise
sembunyi kat dalam bilik belakang pastu nyanyi lagu hepi bday to u
tapi tu la...
tiap tahun pun plannya serupa
papaZN pun dah leh agak bila tengok umah sunyi jek
haha!

malam tu pas terawih pi kedai mamak kat seksyen 7 shah alam
pekena cheese nan
besday boy ngidam, haha!

7 comments:

mama tisya berkata...

cheese naan tkde gmbr ke..lama tk mkn..kek air tgn isteri xcantik deco pn xpe..janji sodap

Nieyl berkata...

amboi....meriah kek.. :)

ADEEYA berkata...

Hehehehe. Tak surprise lah ni? Lama tak berblog walking. Besar dah semuaaa.

eima berkata...

ok la tu ..ade surprise .. kategori pasangan romantik juga korg kan ..sweet je

Azura Aziz berkata...

cantik kek tu.. meriah..

Chekgu Azrine berkata...

happy belated birthday utk papa ZN

LYAfrina berkata...

hehehe.. tu la.. nk surprise tuan pon dh tahu...

happy belated birth buat papaZn ..moga sntiasa sihat n kuat utk mnjaga family Zn..in shaa Allah..amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...