08 Mei 2016

Jadi 'Personal Shopper' Barang IKEA Di Hari Ibu :)

semalam hari ibu
sambut?
takde sambut pun
wish?
takde sape wish - wish diri sendiri jek
hahaha! cam ksian jek ye, heee..

cuma papaZN ikutkan je kehendak mamaZN nak menyoping semalam, kikiki
tq pa! i lebiu!

memang dah lama survey nak beli barang kat ikea
kebetulan adik ipar kesayangan pun ada nak mengirim
aihhh, takkan la kita nak kata tak boleh kan?
mamaZN suka aja, hehehe
bagi sokongan pada yg nak deko-deko umah :)
berangan beli untuk diri sendiri kekdahnya
walau tau takkkkk pun haha! :P

dah alang-alang nak gi ikea tu kan
saje la tanya-tanya pada jiran setaman kat grup wassap
kot-kot ada yang nak mengirim jugak :)
amik peluang nak beramah mesra dengan jiran katanya
selama ni senyap je dalam grup wassap tu, hihihi...

ada jugak la 4-5 orang yang mengirim
takde mintak upah apa pun
sebab niatnya nak tolong je
dah kebetulan memang nak gi ikea kan
ok la tu
sesekali buat amal jariah, heee

seronok dan hepi bukan main!
puas rasanya, muahahahah!
walau belikan untuk orang lain,
tp puas dia macam beli untuk diri sendiri, kahkahkah!
memang betul-betul terapi
terapi minda, mata, poket jugak! :P

dalam seronok-seronok tu, gigil gak tangan
sebab nak membayo lebih rm1k! huwaaa
tak penah-penah soping sampai camtu skali, hehe

tq anak-anak sebab behave
tq pa sebab layan kerenah makZN ni hihi

in shaa Allah next trip ke ikea
mamaZN nak pegi lagi awal bulan depan
ha, ada sesapa nak kirim gak tak?
kekekeekek :P

8 comments:

Puan Wawa berkata...

Syoknyaa shopping..")

EIMA berkata...

AKU TAK PERNAH SAMPAI IKEA.... BOLAT NYE NAYLI ...

syawalsimpsons berkata...

bestnya jalan2 ikea...bila nak sampai sini lagi ni

el berkata...

kannn ritu kami pun pun jadi ps sekejap hahaha
mmg mengiler lah sopin kat sini
insyallah next plan nak pi lagi..ritu p mcm x cukup masa kuikuikui
x sambut hari ibu
sapa pun x wish..dari dulu mmg x sambut

Gieyana berkata...

Bestnyer nad..adeiii, ksk G suh ps beli lerberg sonce last week x dpt ag..nk minta refund senysp jer..pkai burn laa..:(

Azura Aziz berkata...

amboi, banyaknya shoping tu..

Fiza Rahman berkata...

Dah bley jadi personal shopper lah lpas ni ☺☺

Nabila Syifa berkata...

bestnya dapat shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...