31 Mei 2016

Celebrate Birthday Boy Naik Choo-Choo Train! :)

masa besday zaed mggu lepas
ada check up kat klinik kesihatan
petangnya pulak kena amik report card kat sekolah zakwan
so, papaZN cuti la utk sehari tu :)
mak is suka, haha!

settle semua bab-bab penting
petang tu bawak la bebudak ni gi aeon mall shah alam
takde nak jalan-jalan ke hape
memang semata nak bawak besday boy naik train hehe
ada train bebudak yang bawak pusing 1 floor kat tingkat atas skali
bukan takat budak, makpak budak pun bleh join, haha!
rm5 utk seorang, pusing 2x round
sebabkan zaed besday boy pada hari itu
dapat la free utk dia hehe

tergerak nak bawak naik train
sebab dah nampak minat zaed ke arah transport ni
nak-nak lori, lagi dia suka
aritu naik train pun senyap je dia menikmati haha!
pasni kita ajak papa naik train betul2 plak ek :)

sebelum naik train kami tea time jap
beli kek red velvet yang super sedap
pastu makan sesama haha!
ala-ala kek besday la kan.. boleh je :)

lepas dah ke aeon mall, singgah umah aunty yaya
langkah kanan, dapat makan dominos pizza
ksian besday boy mampu nengok je
padahal nak celebrate dia, hehehe..
sabo ek sayang... :)

5 comments:

Fiza Rahman berkata...

Syioklah bday boy dpt naik train. Sedap lah nengok red velvet cake tu ☺

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed berkata...

oo..siap ada choochoo train kat aeon mall shah alam ye..bestnyeee..syokla bday boy n kakak abang kan..hihihi

mama tisya berkata...

syok busday boy naik train..makpak pn sronok gk

el berkata...

budak2 ni x kisah apa pun ..janji diorg happy kan naik train gini pun dah happy

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

kejap je masa berlalu kan dah besar zaed, zaed share birthday date dgn anak auntie....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...