25 April 2016

Redeem Tiket Wayang, 'Hadiah Birthday' Dari GSC :)

besday girl baru nak redeem hadiah :)
lambat-lambat nanti burn plak kan hehe

sabtu pagi aritu kami gi setia city mall
sambil bawak paman zakwannayli jalan-jalan
tengok jugak la citer apa yang boleh ditonton nanti

untuk pengetahuan
hadiah besday ni bukan sume citer boleh tengok
hanya citer yang bertanda * sahaja yang boleh
jadiknya kami pilih the jungle book
memang dah aim pun nak tengok citer ni

sayangnya takde slot pagi
yang ada petang & malam
jadiknya pagi tu kami beli tiket je utk tonton malam
2 tix free, 2 lagi beli tix kekanak 2 orang ni
total loss rm15 je hehe..
hajat hati nak ajak paman zakwannayli tengok sekali
tapi takde rezki, sebab dia nak balik bangi plak ptg tu
next time ek paman! :)

masa jalan depan gsc tu
ada la sorang ahkak ni approach papaZN
dia bgtau dia dari rexona malaysia
pastu tanya nak main game tak?
syarat nak main ni kena ada tix gsc yang beli kat kaunter
ok la, try je la kan.. mana tau ada luck ;)

kena masuk box tu
pastu nanti kena kutip kertas2 yang ada tulis hadiah
kuat giler angin dalam box tu haha!
naseb bukan mamaZN yang masuk
mau melayang tudung kekekeke..

dapat la hadiah deodoran ngan syampu
kalu beli, lebih kurang harga tix yang beli tadi tu je haha!
jadik la, merasa la jugak join game tu hehe

bila turun bawah plak renault malaysia nak kasi hadiah free jugak - beg
tapi syarat upload gambar kat fb
alor, senang sangat
buat je ikut syarat, trus dapat 2 beg

rezki, rezki..
pasni kene bawak paman zakwannayli jalan2 lagi la
hehehe
manyak ong maaa :P

so, malam pegi setia city mall lagi
sebab nak tengok movie
best ke idok the jungle book?
best sangattt! ahkak kasi 5*

zakwannayli dah aim
pasni nak tengok citer civil war plak
alaaaaa, mak nak nengok ada apa dengan cinta ni..!
harap anak-anak kasi kerjasama hewhew :)
mama mau nonton rangga dan cinta :P

7 comments:

syawalsimpsons berkata...

pose thumb up zakwan ngan papa dia sama je..hahahhah...bila la nak tgk citer ni..rasa nak ngedate ngan nad ye tgk APDC2 ni...

mama tisya berkata...

smlm dh tgk jungle book....2 hari berturut redeem wyg busday hehe...jungle book best juga tp zoothopia lg best sbb musical die and gelak lebih skit dr the jungle hehe

MRS. K ^ibuhadifhessa^ berkata...

kite dah lama jugak tak tgk wayang. slalu ayah n hadif je pegi.. malas nak ikut sbb nanti hessa takmo dok lama dalam tu

eima berkata...

wahhh mcm besh je jb tu ... mmg nk aim tgk tp tak tertengok lagi .. hmmmm

Chekgu Azrine berkata...

akk dah lama tak tgk wayang tau..huwaaaaa....

LYAfrina berkata...

waaa..berbaloi... jimat $$$

hehe..somey zakwan sengih kt pic last skali tu

el berkata...

ritu pun redeem movie ticket
tp besday girl x dpt tgk
sbb penat wat keje umah hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...