14 Mac 2016

Movie Time! | Boboiboy The Movie Best Giler!

tenggelam timbul tenggelam timbul
mak zakwan sorang ni
apa nak buat, minggu lepas zakwan exam
tumpu pada dia lebih sket la
takde citer nak share pun iye jugak, hihihi

dah janji dengan zakwan nak tengok movie
tapi kena abes peksa baru bleh tengok
zakwan menunggu dengan kesabaran je la
bila kengkawan kat skolah dok bercerita pasal movie ni
ksian dia, hehe.. tahan skettt ye :)

ahad lepas pagi-pagi dah bangun
kalau tak, liat bebeno
waktu tayangan kul 10.30 pagi
memang amik yg paling awal
sebab time tu depa ni fresh lagi
kami tengok kat setia city mall

ramai kot orang! terutamanya bebudak la kan
sume pun excited nak tengok boboiboy the movie
termasuk la zakwannayli

sementara tunggu 10.30pagi tu
layan zaed berjalan
amboi, dak ni.. dah dapat kaki kemain lagi dia!

panggung penuh!
suara bebudak je kedengaran, haha!
kami amik seat belah atas dekat dgn pintu
kot ada emergency zaed nangis ke
senang sket nak kluo, hehe

citer best?
best sangat! 5 bintang!
kagum kot, animasi taraf international!
tak sangka sangat anak malaysia bleh buat filem animasi camni
cun abes!

sape belum tengok pi la tengok :)
anak-anak sure suka punya la :)

p/s: nak amik kesempatan, mintak tolong kawan2 doakan yg terbaik buat sahabat kita sue ibu kepada syawal, izz dan mirza firash. kita doa sama-sama moga anaknya diberi kesembuhan dr sebarang penyakit.. ameennn...

8 comments:

mama tisya berkata...

tisya pn blum p tgk lg...asyik dok tnye je...tp mmg dh ckp nanti nk bw die p tgk...smoga ank sue cpt sembuh

Kak Nieyl berkata...

Smlm tgk disebalik tadbir pun dah best...
belum g tgk lagi nie....:)

babYpose berkata...

Happy anak-anak dapat tengok movie, kami sekeluarga belum tengok lagi.

mummy_ayu berkata...

best kan? Ian & Iris pun dok request nak gie tengok lagi...

idzwa kamaruddin berkata...

alaaaa x dpt tgk lagi nie!

Myra Jay berkata...

Ramai cakap best ha..
ahad lepas anak menakan nak p tengok full house.. penangan cuti skolah dan boboiboy :)

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed berkata...

Haah best..rase nk bwk budak2 tgk lagi sekali sbb aritu tgk seat dpn sgt..tak puas...agagagg

Masya berkata...

wahh zaed dah berjalan yer.. amboi ligat kemain, amir pun tgk ritu dengan ayah dia.. dengan sepupu² sebab ibu tak cuti.. huhuhuu ayah yang cuti.. ayahlah layankan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...