09 Februari 2016

KeLEGOLANDKeKite [3] | Hotel Legoland! :D

tertinggal citer pasal legoland part 3 :)

sume dah dok pakat...
alang-alang dah sampai legoland tu
nak la merasa dok hotel legoland, hehe
pasni tah bila plak nak terjah jb lagi kan
ada rezki lebih ada la.. takde, dok dendiam kat klang ni ;)

jadiknya, malam pertama dah stay kat homestay
malam kedua, lepas dah penat main kat theme park
kita stay 1 malam kat hotel legoland plak

wuwuwu..!
saaaaaangat teruja!
deko-deko dia sume lego!
kagum mak zakwan ni ha bila tengok suma tu...
serius memang cantek & superb

belum masuk bilik dia lagi
toksah kata, memang best!
kami amik 2 bilik - tema adventure & kingdom
sayang tak dapat bilik sebelah-sebelah
1 bilik tingkat 2, 1 bilik lagi kat tingkat 5

dah check in petang tu trus terjah pool
bebudak ni memang bateri fully charged sokmo!
bila tah nak 0%
dengan zakwan yang demam pun sama bertenaga tetibe
memang takde plan nak gi water theme park
sebab tau kat hotel pun ada pool
jadik la, bebudak ni bukan heran sangat pun
janji ada kolam kan? hehe

breakfast best! sangat banyak pilihan
sampai x tau nak makan apa
tak sempat nak amik gambar
bz jenjalan cuci mata tengok makanan, haha!
deko-deko sume lego jugak
dan bleh dikatakan kat lobi bawah tu mainan sokmo
ada je tempat nak main lego
seronok la bebudak ni

lepas breakfast trus check out
alhamdulillah percutian keluarga yang menyeronokkan!
tapi serius tak puas!!!
memang kena repeat lagi
in shaa Allah panjang umur murah rezki
sampai la kami ke legoland lagi
bila tu taktau hehe...

p/s: balik dari bercuti, semua cucu-cucu atoknenekZN pakat demam seminggu, huhu!

6 comments:

syawalsimpsons berkata...

MMG NAMPAK BEST NI....SI JEMAH TU ARITU g PON DIA KATA SERONOK...NI KALO BAWAK SYAWAL NI, MAU MENJERIT SERONOK JE LA DIA...NAK PEGI JUGAK LA KALO ADA REZEKI

mama tisya berkata...

sronok la zakwan and nayli dh tdo hotel legoland...tisya pn ajak juga ..tgk la ada rezeki nanti bole la pegi hehe

MRS. K ^ibuhadifhessa^ berkata...

wahhh best. best. best

el berkata...

wow bestnya depa duk kat hotel legoland
mmg teringin nak bw budak2 duk sini..sbb bilik cantik2 huhuhu
tgk harga mcm x mmpu je..kena simpanlah duit gamoknya

eima berkata...

WAHHHH ...AKU PUN NANTI NAK KUMPUL DUIT DOK SINI JUGA .. TAPI RASA MACAM TAK MAMPU JE .... SBB MAHAL KAN ... NAD BILIK TU DPT SEKLAI NGAN TIKET MASUK LEGOLAND KE

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed berkata...

Wawawa..cantekkk hotel ni..kalau budak2 tgk kompem eksited kan serba serbi lego..hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...