17 Februari 2016

Jalan-Jalan Ke IKEA (Again!)

hahaha..!
memang port kesukaan kami ni
suka cuci mata
sampai tak sedar TERcuci poket sama
uwaaa....! hahahaha..!

aritu TERjadik personal shopper plak
adik-adik-adik macam tau-tau jek
kakaknya suka jalan ke ikea
order-order, wassap gambar
okeh, moh le kita pegi
walau bukan membeli untuk diri sendiri
kepuasan tu tetap ada, kehkehkeh... :P

suka jalan kat sana
tengok-tengok showroom
sambil jenjalan lenggang kangkung
sambil berangan nak umah camtu camni
walau tau, memang takkk dapat la kan?

eh, beli untuk orang lain
tak sah kalu tak beli untuk famili sendiri
kikikiki..
dan-dan tu la kata wardrobe reput
dan-dan tu la kata nak cari adiah org kawen
dan-dan tu la nak beli adiah utk bakal newborn baby
amboiii, kemain!
akhirnya barang sendiri lagi banyak dari yg org order, hahaha!
tu biasa :P

pasni macam nak pegi lagi
nak cari wall shelf utk barang2 kat bilik blkg
dah rupa stor main lambak je gitu
eceh! alasannn sangat, hahahaha!

ok, daaa..!

3 comments:

miss eimanhikmah berkata...

sb tu kalau pg sni kena syp2..hehehe

mama tisya berkata...

Lama tk pegi ikea

Aini berkata...

Bestnye.. Teringin nak pergi lagi sambil berangan =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...