05 Januari 2016

Shopping @ GM Klang | Beli Romper Murah-Murah Untuk Zaed

umo zaed sekarang 7 bulan 2 minggu
tapi pakai romper saiz 18bulan!

sekarang ni cuaca panas
kat umah memang pakaikan romper jek
takpun 'bolen' berpampers jek haha!

baju-baju basahan zaed memang lama tak beli
sebab awal-awal dulu memang beli baju saiz 3-6 bulan
takdenya beli saiz newborn
romper plak memang siap-siap beli saiz 9bulan
tu la yg dilenjan dari lahir sampai umo 7 bulan
so sekarang, baju basahan dia sume dah tak muat! :)

ksian punya pasal
aritu pi gm klang shopping romper memurah
beli terus 3 set romper saiz 18bulan
dapat 15 helai, puas hati
rotate je la romper tu tiap hari, hehe

seronok shopping baju budak kat gm klang ni
tapi kena beli secara borong la
kalau beli sehelai dua, memang dapat harga biasa jek

macam romper zaed aritu..
1 set dia jual rm45
seller online pun jual harga tu jugak
tapi kalau beli 3 set, dapat rm30/set
tak ke murah?
tu yang mak borong trus je tu
pakai la selagi muat, haha!

4 comments:

syawalsimpsons berkata...

mirza kecik tet...mmg pakai la sampai lenjan....lama tak memborong baju dia....pakai je baju abg2 dia

Fiza Rahman berkata...

Murah tu.

eima berkata...

teringin nk pi sana tp mcm jauh je ..enpanjang tah nk pergi ke tak

Iela Fazielah berkata...

cantik2... berbaloi la bl romper mcm ni...teringat ms budak2 baby mcm ni dulu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...