20 Januari 2016

Nak Adik? Awal Lagi, Zaed... Haha!

2-3 minggu lepas dia ada buat
tapi sekejap-sekejap, pastu takde dah
ni semalam dia buat lagi, hahahha..!
hai la anak.. jangan macam-macam :D

orang-orang tua kata asek gigit jari kaki tu
tandanya nak ber'adik' lagi
orang kata...

kalau la betul...
amboiii, awai bebeno lagi tu zaed
awak tu pun belum capai setahun lagi
rileks-rileks watlekwatpeace dulu, hihihi
mama masih terbayang sakit nak menerankan awak 
masih jugak terbayang nurse-nurse yang suruh push-push tu, haha!
nenanti la...
mama nak manja-manja dengan zaed lagi ni... :'(

hahahah..! mak emo
padahal tu orang-orang tua kata
bukan iye pun kan? kan? kan?
tapi kalau betul pun tu rezeki la.. hehe

di usia 7 bulan 2 minggu zaed dah mula berdiri
di usia 7 bulan 3 minggu zaed dah menapak 2-3 langkah!!
mak speechless...
nape cepat sangat membesar ni...?!!!
sabo sayang.. sabo, haha!

mak emo lagi :P

10 comments:

Rizziela berkata...

gatai gusi tu... handsomenya dia

babYpose berkata...

Comelnya dia, 7 tahun dah berjalan, bagusnya Alhamdulillah

lieyalatif berkata...

cepat progress zaed kan nad...tang jalan tu laaa...7 bulan dahnak jalan...tgk badan semangat...biasenye badan semangat lambat nak jalan....ni cepat..bagus zaed....

el berkata...

zaed bg signal je tu...haha

eima berkata...

7 BLN DAH BERJALAN HEBAT ...BIG CALAP UTK ZAED ....

Mila Hilas berkata...

hehe org atas ni excited nak komen tu smpi tulis 7 tahun..kiki.

... awalnya dia berjalan...bagus la zaed

ch@ berkata...

kan saya da kata, yg ketiga mmg sgt cepat.
cepat sikit baby zaed dpt adik nnt. (larikkk).
comey overloaded la zaed. nnt amek gmbr dorg bertiga byk2 ea kakNad. suka nak tgk sebab muka dorg sepesen ja.

Izz Latif berkata...

Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@my.zalora.com jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

idzwa kamaruddin berkata...

bambam nyer!!!

LYAfrina berkata...

hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...