05 Januari 2016

Cara Mudah Tampal Lencana Sekolah

dah nak abes minggu pertama dah pun
baru nak up pasal ni, haha!
takpe, janji ada entry terbaru kikikiki :P

tahun lepas mak gigih menjahit
tahun ni mak malasss, haha!
lagipun banyak hal nak buat, anak pun bertambah
masa sangat mencemburui saya, kikikiki
alasannnnnn...! :P

tahun lepas
dah jahit baru perasan orang share pasal ni
tahun ni sempat la nak buat

sangat senang!
1- lapik belakang tudung / belakang poket dengan kadbod
2- letak gam uhu belakang lencana, tampalkan pada tudung atau baju
3- alas dengan kain lembab atas lencana sebelum iron
4- siap!

testimoni dari kengkawan sangat memberangsangkan
depa kata sampai akhir tahun lencana elok lekat
hahahah..! itu sudah baekkk :D
kita tengok la baju zakwan ni cemana ye
hehehe...

4 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Akak pun gigih menjahit Nad..
Dah ada tips mudahlah kerja kita kan..

Rizziela berkata...

ada yg kata x ok..x berani ambil risiko.. sy jahit aja

eima berkata...

aku pilih jahit juga.... tatau nape ... kejap je pun jahit nye ... 3o minit siap 4 bj ... termasuk nama sekali

Fiza Rahman berkata...

Masih lagi tabah menjahit even tangan keras ☺☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...