11 Disember 2015

Sedih-Sedih-Sedih...

short update for today huhu

selamat bercuti warga selangor!
walau kami dok klang, tapi papaZN kena work
sebab kerja kat putrajaya, huhu
3 hari cuti, boleh gi cuti-cuti malaysia kan?
syoknya...!

semalam dok umah dendiam
patutnya gi istana budaya redeem hadiah contest
merangkap hadiah besday kakak nayli
disebabkan ada hal yang tak dapat dielakkan
makanya, tak dapat la tengok hi-5 secara live!
hukhukhuk

dah lama tak jenjalan blog kengkawan
rinduuuuu..!
henpon rosak dapat online kejap
mampu update blog sendiri
nak blogwalking tak bleh huhu
kena charge lama - off henpon plak tu
adoihaiiiii, henpon baru plz papa! haha

arini genap setahun arwah pakcik yang sangat disegani meninggalkan kami
moga rohnya dicucuri rahmat
al fatihah...

okeh tu je utk hari ni...
hepi wiken sume! :)

7 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Jgn sedih Nad..
Minggu lagi satu lagi ada cuti 4 hari..
Boleh lah Nad plan cuti..
Akak ni pun otw balik kg en suami..
Yelah ada cuti 3 harini..

mama tisya berkata...

nmpk gaya kena bli hp baru tu...ler tk dpt pegi hi 5...xpe ada rezeki lain nanti...alftaihah utk arwah pakcik nad...syok warga sgor cuti...direct 3 hari tp akk tk p holiday pn..sesak time cuti sekolah ni hehe...jln2 cr mkn je la nanti hehe

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed berkata...

Tkpelah nayli ye..tkde rezeki tgk hi 5 maybe ada rezeki lain menanti..hihi..nway..happy oliday warga selangor..:p

idzwa kamaruddin berkata...

Alaaa padan la cari smlm takde...uhuks..

Chekgu Azrine berkata...

Alahai...sygnya..takde rezeki nayli...inshaAllah ada hikmah tu

lieyalatif berkata...

takpe nad.... jgn sedey.... ada hikmah disebalik ape semua yg terjadi tu.....senyum2 sokmo key...

ch@ berkata...

sabar kakNad sabar.
kita pun baru dpt online dgn laptop ni, puas rasa tuan erwandi baru betulkan internetnya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...