15 Disember 2015

Movie Time! | The Good Dinosaur - Bertemakan Kekeluargaan

sekali malas update, memang lambat la nak rajin, huhu
bila la dapat tukar henpon ni..!
(hint utk papaZN, haha!)

ok, back to the topic
dah lamaaa sangat kami tak tonton movie
last citer masa tengok avengers dulu kot
time tu dah dekat 8 bulan preknen
lepas dari tu, memang takde pegi nonton

setelah sekian lama tak jejak panggung
2-3 minggu sebelum bukak sekolah
kami bawak la bebudak ni tgk movie
1st time untuk baby zaed masuk tengok wayang
alhamdulillah good boy, hehe

kami tengok citer the good dinosaur
layan kartun jek la dulu - amik mood katanya, haha!
best citer nya...
ringan, tak banyak kene pikir
banyak elemen kekeluargaan
sangat menyentuh hati, huhu...

kitorang memang amik seat atas skali
pastu dekat dengan pintu
kot zaed wat hal senang nak lari keluar, hehe
baby zaed memula tido
half citer dia pi bangun plak! haha
naseb la takde kejadian yang tak diingini
yang bisa mengganggu penonton lain, hehe
good zaed, pasni bleh tengok movie lagi
:)

mamaZN la rasa mcm boring dok dalam tu
xtau pasaipa... faktor usia kah? haha!

p/s: teringin nak tengok dilwale, tapi takde teman huhu!

2 comments:

Qaseh Suhaida berkata...

Dah tgk citer ni dgn anak2. Elemen kekeluargaan tu bagus utk anak2

eima berkata...

bagus zaed ... icha kami tak pernah bw pun lagi hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...