01 Disember 2015

Majlis Aqiqah Baby Noah | Jom Shell Out!

2 perkara berbeza ye tu
taktau nak letak tajuk apa dah, hehe

sabtu baru ni kami balik kampung
ada majlis aqiqah & kesyukuran
anak aunty wawa, baby noah imran arrazi
buat sekali majlis hari lahir untuk kakaknya, khadeeja nur jasmin

kami bertolak sabtu lepas subuh
sebab jumaat tu papaZN balik keje lewat
jem dan hujan
kesian plak nak rushing balik kampung
rehat dulu kat umah, esok paginya baru balik
fresh sket

kami sampai kul 8.45pagi
majlis mula kul 11, banyak masa lagi
sempat sesiapkan anak-anak sume
dimulakan dengan marhaban pastu doa selamat pastu makan! hehe

alhamdulillah majlis berjalan lancar
aunty wawa anak beranak pun cantik2
baby noah pun good boy, senyap je dia
pelamin pun cantik sangat!
makanan pun cukup
alhamdulillah...

lama dah umah atoknenekZN tu tak buat kenduri
sekali sekala buat, meriah la jugak

kami tak sempat tido umah
sebab pas maghrib dah nak balik kampung papaZN plak
kampung dekat-dekat, kena give & take la kan

memang kena balik gak
sebab kat kampung papaZN pun ada 'event'
kehkehkeh :P
takde la, diorang dah berjanji adik bradik
nak ber'shell out'
makanya just nice la timing nya tu
siang kenduri aqiqah, malam shell out

alhamdulillah
seronok sangat dapat balik kg kali ni
walau kejap tapi banyak masa terisi
berkumpul anak beranak & adik bradik

7 comments:

eima berkata...

wahhh bershell out juga kan ....
kami je x mampu try lagi ...heheheh

mama tisya berkata...

Sronok zakwan n nayli jmpa cousin ..meriah bershell out

Salina Johari berkata...

meriahnyer...seronok berkumpul ramai2...terus rasa rindu nak balik kampung....

Rizziela berkata...

Cantiknya palamin bb Noah.. .bershell out tu yg paling best

syawalsimpsons berkata...

seronoknya shell out....best3....lena nampak si zaed dok dalam buai yee

Fiza Rahman berkata...

Bestnya ber shell out. Meriah ☺

LYAfrina berkata...

cantiknya pelamin berendoi ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...