07 Disember 2015

Ke Big Bad Wolf 2015 @ 12 Tengah Malam!

weekend baru ni sangat penuh dengan aktiviti
penat tapi seronok
jadiknya penat tu tak terasa sangat
sebab bersama insan-insan tersayang
penat tu datang bila dah tiba hari isnin
tu sebab selalu monday blues! hahaha
:P

siang sabtu dari klang ke bangi
cam biasa la, kalu ke bangi memang ke pkns je la biasanya tu
pastu singgah putrajaya jap amik walker baby zaed
cam nyesal pun ada, sebab baby zaed takmo dok dalam tu
baru kot, takpela.. tu nanti-nanti la

malam plak dalam kul 10.30 kami ke mines
niatnya hanya 1, sebab nak ke big bad wolf! wuuuhuuu!
tq atok!
sebab atok kami dapat gak terjah bbw untuk tahun ini haha!

papaZN kene jaga zakwannayli kat dalam kete
sebab depa dah tido
baby zaed kena ikut mamaZN & atokZN soping buku hehe
semangat woo! sebab suuuka! :)

tq baby zaed sebab sangat behave
sayang iye tu :)
masuk je hall dia terjaga jap
tak lama pastu lena semula
senang mak dia nak belek buku

lebih kurang 2 jam gak dok dalam tu
ke hulu ke hilir nengok buku
takde beli apa sangat
buku-buku untuk zakwannaylizaed jek pun
tu pun dah hepi!

7 comments:

Salina Johari berkata...

Tak tahula Sal sempat ke tak nak gi...tak oernah jejak ke sana..dgrnya best..

mama tisya berkata...

tk pernah pegi

syawalsimpsons berkata...

penat dorang tidoq ye....bestnya..ada nak ajak akob jugak.....last minggu ni kan...egat nak yop up buku2 syawalissmirza..tgk keadaan mcm mana

Chekgu Azrine berkata...

Wah..syiokk..akk dh xd bajet utk ke BBW...bajet utk keperluan sek anak2 je...4org anak sekolah plak tahun ni

eima berkata...

TAK PERNAH PI ... TP RASA NK PI SBB NK CARI BUKU BACCAN bi UTK FAHIM .... NILA NAK PI LAGI .... NK KIRIM LE ... NAK KIRIM BUKU BACAAN UNTUK BEGINNER ..... NADDDD....

ch@ berkata...

alaaa, kakNad kalau ada mana info bookfair lagi roger kita ea.
bestnya bbw, bukunya mmg memurah.

Fiza Rahman berkata...

Bestnya gi BBW. Kita tak gi pon :-(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...