28 Disember 2015

Jamuan Minum Petang Sempena Birthday ZakwanNayli

alhamdulillah
selesai sudahhh...

26/12/2015 (sabtu)
kami adakan jamuan minum petang kat umah
sempena sambut besday ZakwanNayli
ala kadar je pun, saja-saja buat dorang hepi
maaf kalau tak terjemput yea
memang panggil jiran-jiran taman, famili & geng seratas yang rapat
sue syawalsimpsons & adlin mama 3K
jadi wakil rakan alam maya la ye, hehe

menu minum petang
bihun goreng, kuey teow goreng, roti jala
kuih cucur badak & karipap
sume pun order jek haha!
mamaZN malas nak penat2 kat dapo :P
pastu utk candy buffet banyak order ngan lin je hehe...
kek plak macam biasa semestinya dari m&m cupcake
zakwan rekues nak kek ultraman
nayli plak rekues nak kek frozen
order kek double theme sonang cite :)

goodies bag plak
untuk kawan-kawan ZakwanNayli bagi jigsaw puzzle
untuk kawan-kawan makpaknya plak surah yassin

memula riso jek..
cukup ke makanan? cukup ke goodies?
alhamdulillah, rupanya cukup je
kalau kata berlebih pun tak banyak mana
just nice gitu
lagipum ramai yang dah ada agenda sendiri
almaklum, cuti panjang kan
ramai dah plan balik kampung & jalan2

apa2pun, selesai sume rasa lega sangat
sebab dapat penuhi kehendak ZakwanNayli
macam zakwan..
sejak umo 4 tahun mintak nak buat makan2 untuk besday
tapi bila umo 7 tahun baru merasa
tu pun kena share ngan nayli
hehe

takpela, janji ada jugak kan.. :)
pasni tunggu baby zaed umo 3 tahun
baru buat lagi skali kot haha
jamakkan trus 3 beradik :P

12 comments:

mama tisya berkata...

Bdk2 kalo busday dpt kek n adiah mmg happy sgt dah

Masya berkata...

selamat hari lahir zakwan dan nayli .. tu dia jamak terus lg 3 tahun hahahaha ... maaf tak sempat singgah, balik amir ajak singgah pantai remis sampai nak maghrib main layang² aduh....

idzwa kamaruddin berkata...

alhamdulillah selamat hari lahir zakwan ;)

MRS. K ^ibuhadifhessa^ berkata...

hepy belated besday abam n kakak

eima berkata...

Wahh meriah.....

Iela Fazielah berkata...

hamboi..bestnyer nayli n zakwan.....hepi bday to dorang.... kalau akak tau akka pun dtg ni..sbb bosan dok rumah...haha

Nana berkata...

bkenan ngan kek tu cantik sgt
hp bday zakwan & nayli

Eliss Mie berkata...

wah bagus idea kek dua gambar gitu yer :) januari ni birthday hubby ngan my nayla.tapi biasa celebrate kt rumah jer la..

Rizziela berkata...

meriahnya makan..anyway.. Happy birthday Zakwan

Salina@IbuAqil berkata...

Happy birthdah sayang..
Meriahnya nad..
Ina pn lama x celebrate besday aqil kat umah..

Mama Zharfan berkata...

epi besday zakwan & nayli!

el berkata...

gewam tgk kuih karipan ngan cuq udang tu...hahaha
rajin uols sambut besday anak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...