22 Disember 2015

9 Tahun | Aku Terima Nikahnya...

assalamualaikum
lama tak bersiaran
rindu toksah kata! huhu :'(
mana la peginya kerajinan itu...

special day, nak abadikan kat sini :)
221206-221215
ulangtahun perkahwinan kami yang ke 9
alhamdulillah, syukur

kenal sejak form 4 (1998)
1 sekolah yang sama, lain-lain kelas
zaman remaja muda mudi bersama sejak 2000, hehe
disatukan menjadi suami isteri dengan sekali lafaz pada 2006

selama 9 tahun perkahwinan
pelbagai rintangan, cabaran, suka, duka tangis, gembira dihadapi bersama
menjadi pengajaran dan pengalaman
supaya kami terus tabah dan sentiasa bersama menanganinya...

terima kasih papaZN yang sentiasa sabar dengan isterinya ini :)

anugerah terindah
bila dikurniakan 3 amanah Allah yg comel dan bijak
~ zakwan afif najmi
~ nayli az zahraa
~ zaed afif nasri
(kalau campur yang keguguran, dah 5 org.. kuasa Tuhan, takde sape bleh pertikai)

'perjalanan' yang masih panjang buat kami...
moga dimurahkan rezki
moga diberi kebahagiaan & keberkatan
moga sentiasa di bawah lindungan Allah SWT
yang berterusan buat kami sekeluarga

ameennn...

16 comments:

syawalsimpsons berkata...

happy anniversary nad N zaini...moga berkekalan kehendaknya

Nieyl berkata...

Singgah pagi...
Syukur Alhamdulillah :)

Chekgu Azrine berkata...

Happy annivesary sis
Semoga berkekalan hingga jannah

lieyalatif berkata...

alhamdulillah...9 tahun berjaya di harungi.... moga terus berkekalan ke akhir hayat..... happy anniversary nad n hubby...moga terus bahagia till jannah Allah....

idzwa kamaruddin berkata...

happy anniversaryyy ;) semoga cinta sehingga ke jannahNYA~

Iela Fazielah berkata...

happy anniversary nad...semoga kekal bahagia hingga ke jannah

Ida Puanstoberi berkata...

happy anniversary Nad :)

Salina@IbuAqil berkata...

Happy annyversary nad..
Moga berbahagia hingga ke syurga..

Fyda Adim berkata...

sama tarikh anibersari kita nad...happy aniversary buat nad dan suami...semoga berbahagia hingga ke syurga...

juelee berkata...

happy annibeseri nad. smg kekal bahagia hingga jannah... mmuahhhhh

Eliss Mie berkata...

Happy annivesary . semoga hidup dalam berkasih sayang kerana Allah sampai syurga abadi.

nurfadilah suardi berkata...

Happy anniversary nad..
SeMoga berbahagia hingga ke syurga dan sentiasa dimurahkan rezeki Allah.

mamaarifakeem berkata...

Haii Nad, Salam ziarah..

ada can ni, ziarah kawan kawan jap..hihi..

Happy Anniversary.. moga kebahagian berkekalan hingga ke syurga.. Amin..

*rindunya nak aktif blogging macam dolu dolu.. wuu..

Fiza Rahman berkata...

Happy anniversary nad & hubby. Smoga kekal bahagia till jannah.

el berkata...

alahh comeynye uols berdua..pepel lagi
hepi nbeseri2 uols smoga bahagia hingga jannah

Masya berkata...

happy anniversary ... moga kekal hingga jannah dah 9 tahun ade 3 orang anak oklah tu nad.. sebagai penyeri ... yg takda tu .. insyaallah dah menunggu kat sana yg lg 2 tu ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...