30 November 2015

Menang Contest | Tiket Konsert Hi-5 Di Istana Budaya Bernilai RM1,216!

tau pasal contest ni secara tak sengaja
time belek-scroll-belek-scroll IG

memula malasss sangat nak join
sebab kena buat video!
pastu tau diri tak kreatif
sure kalah punya la!
haha! negatif sangat kan? :P

tapi bila pikir balik,
'kalau menang kakak nayli mesti tersangat happy'
trus rasa, ok la.. rakam je apa yang patut
kreatif tak kreatif tolak tepi
janji ada submit entry

hantar video kakak nayli tengah menari
sambil tgk rancangan hi-5
pastu kena tulis slogan plak lagi
trus je anta 1 entry kat IG broframestone
lagi 2 entry anta kat IG diya.nadia

tapi yang menang kat IG broframestone
ya Allah, tersangat-sangat-sangat happy
sampai rasa ketor-ketor & nak nangis!
sebab niat nak bawak kakak nayli tengok hi-5 tercapai!

syukur sangat sebab berpeluang nak gembirakan kakak nayli
sebelum ni ada dia ajak nak tengok holiday on ice la
pastu ultraman yang kat genting la
memang takkk la jawabnya
sebab tau tiket mahal! :(

kalu ikutkan, harga tiket VIP - RM304/tix
4 tiket dah RM1,216!
ingat senang nak simply bayo rm1200 utk menda cenggini?!
bagi kami idok le kan...
ukur baju di badan sendiri, kata orang

alhamdulillah
ni hadiah mamaZN untuk kakak nayli sempena besday dia 25/12 nanti
memang sedang elok sangat la tu
untuk zakwan jugak sbb prestasi yang baik untuk darjah 1 aritu :)

alhamdulillah, alhamdulillah
memang niat sangat nak gembirakan anak2
rezki diorang... :)

8 comments:

mummy_ayu berkata...

congrats Nad..memang rezeki anak2...dah la kebetulan niat kan.. rezeki tul
Iris pun ada sibuk ajak..tgk harga tiket nya..emmm..tidak la..
apa pun..have fun key. jgn lupa update nanti key!!

mama tisya berkata...

Tahniah nad, mesti happy naily n zakwan layan hi-5 tiket vip dok bwh yg dkt stage syok la..akak dlu tiket biasa dok atas

Rozita berkata...

tahniah!!!

Falsya berkata...

wahhh bestnyeeeee...congrats nad!..;D

Azura Aziz berkata...

tahniah Nad.. rezeki tu ;)

syawalsimpsons berkata...

tahniah nad..mmg rezeki sungguh..sue ada tgk jugak aritu, tapi idok la join kan..kikikiki

idzwa kamaruddin berkata...

nanti kita jumpe ye awak!!

LYAfrina berkata...

bestnyer,..
alhamdulillah..rezeki ank2 ni..cnfirm nayli happy sgt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...