23 November 2015

JJCM | Kopi Road Cafe, Jalan Kopi, Meru

aritu gi jjcm ke meru
pengaruh dr page malaysian food channel kat fb
sebab dah dekat, jom la kita try :)
sesaje abeskan masa kualiti bersama famili gitu, hehe

sebab lokasi kat jalan kopi, meru
tu nama kedai pun kopi road cafe
menarik gak, konsep ala-ala kopitiam
suasana best, terang, luas, tak packed
hiasan pun tak crowded, just nice

bab makan plak,
memasing order makanan lain-lain
nak rasa punya pasal katanya
mamaZN order spagetti carbonara
papaZN order nasi putih & sup kambing
nayli order nasi ayam bakar
zakwan order chicken chop
pastu kudap-kudap order nachos

sedap tak sedap?
kena la mai rasa sendiri
hehe
pendapat ikhlas mamaZN...
kopi road cafe banyak masa lagi untuk baiki mutu masakannya
tempat dah ok, harga dah ok, kopi pun sedap
mesti lagi ramai yang datang pasni nanti
:)

4 comments:

mama tisya berkata...

amboi naily hirup sup ke tu hehe

syawalsimpsons berkata...

nampak menarik restoran dia

Fiza Rahman berkata...

Haishhhh...kecur ailio ☺

Tanpa Nama berkata...

Order makanan xsampai.. Kualiti xsepadan dgn harga.. Kalo kat meru kedai dia nih xlayak nak bukak pun...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...