25 November 2015

Gathering Geng Sekolah @ Aroma Hijrah TTDI Jaya, Shah Alam

ini memang kena abadikan kat sini
sebab event ni special hehe
dan sebab dorang antara yang mamaZN sayang sangat! huhu..
kejadian berlaku akhir bulan 10 kot
eh, ke awal bulan 11
eh, mak lupa!

biasanya kalau ad hoc plan ni memang on je
dari yang plan bagai nak rak last2 sume ada komitmen hehe
ni pun ada 2-3 orang yang tak dapat nak join sama sebab pi bercuti
takpe, family first :)

alhamdulillah, dapat gak kita berkumpul camni lagi ye geng :)
dekat 15-16 tahun dah kan kita berkawan?
dari zakwan sengsorang je budak
sampai dia dah jadi abam pada adik-adik dalam 13-15 orang gak kengkawan seangkatan zakwan & nayli sekarang
alhamdulillah, makin meriah!

kami lunch gathering kat aroma hijrah ttdi jaya
macam best, macam senang, macam ok, macam selesa je tempatnya
so kumpul kat sana je la kan, hehe
makan pun sedap :)

seronok sangat dapat kumpul reramai camni
lama dah tak berkumpul
rasanya kali terakhir bulan puasa tahun lepas kot
eh, entah lupa! haha
seronok, memang seronok sangat
anak-anak pun alhamdulillah dapat main sama
takde la kata malu-malu atau layan diri sendiri jek
cuma lambat 'panas' jek, hihi..
moga dorang nanti sambung persahabatan makpak depa :)

ok gais! repeat next gathering k nnt, hehe
mak suka sangat dapat kumpul reramai camni
terubat rindu! :)
sayang korang sume!

9 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Memang seronok dapat berjumpa gengs sekolah ni..
Banyaklah cerita yg didengar..
Hilang rindu setelah puluhan tahun tak jumpa kan :)

Rizziela berkata...

bestkan kalau dapat buat reunion balik dengan kawan2 lama.tambah2 yg lama x jumnpa tu..sure meriah

syawalsimpsons berkata...

seronoknya gathering reramai ni..mmg kecoh abis tu

mama tisya berkata...

sronok bila dpt jumpa kwn2 sek..mkn rmi2

adarnadzmie berkata...

meriah sesangat bila berkumpul ramai2 mcm nih....

Falsya berkata...

wahhh mmg meriah sgt nie nad..bestkan dpt berkumpul reramai gini...nak pulak ngan kawan yg dh berbelas tahun berkawan..

Fiza Rahman berkata...

Bestnya masih contact lagi. Meriah ☺

eima berkata...

bgsnye korg ..... rapat sampai skrg ni ye ...

el berkata...

wahh happening...tak de kwn sekolah pun so xde lah reunion bagai..siankan huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...