17 November 2015

Entry Pertama November 2015

assalamualaikum
pa habaq semua? :)

giler malas betul nak update blog skrg ni
biasa kalau lama tak update tu
maknanya ada pembawakan budak
ni budak dah kluar, yang tinggal hanya lemak!
hewhewhew T___T

moga ada la kerajinan balik nak update blog
rindu..!
cerita kengkawan pun lama dah x baca
apa punya kawan la ni kan? hihihi
nanti ai jenjalan blog uols k!

banyak cerita tapi taktau mana nak mula
yang pasti semua pun citer lama

nenanti la kita sambung citer k?
hehe...

apa2pun, selamat mendapat keputusan upsr
berjaya atau tak terima je seadanya
yang penting anak2 dah usaha
makpak jangan pressure anak, ksian depa

hepi besday pada kengkawan alam maya
chekgu azrine & falsya
moga dirahmati Allah dunia akhirat
doa yang sama untuk kengkawan yang sudi membaca blog ni jugak :)

meh nak belanja gambar anak bujang bongsu
skill terbaru di usia 5 bulan 2 minggu
merangkak pakej dengan duduk skali
mak pun terkejut! awat awai sangat? haha! apapun, alhamdulillah.. 

p/s : gambar hakcipta terpelihara. nak, mintak izin! jangan main cilok2 ja... kbai!

10 comments:

lieyalatif berkata...

SAME LA KITE nad...bercinta nak update blog...nad takpe laa ade si kecik jadikan alasan malas nak update blog...lieya ni? haahahhah...citer gambar2 semua ade tapi malas tul nak entry kan.... belum ade bb dlm perut dah malas2 ni hahaahahaaha

ehh cepat laa nad...5 bulan dah pakej duduk merangkak bagai...cepat berjalan nie....melting lieya tgk pic tgh sengih tuuuu....ni rase nak ade baby plak nie....tapi tak mo beranak...hahahaahahaha

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Walaikumussalam Nad..
Semakin bambam si anak bujang Nad tu..
Geram pulak akak tengok..

eima berkata...

dah merangkak ke ... ke br angkat bdn ni ...cepatnye .... si kecik ni mmg cepat besar betui la ... comey!!

syawalsimpsons berkata...

laju si zaed ni ye..kikikiki....cumil.....

Falsya berkata...

comelnyeeeeee...geramnnyeeeeeee...

ch@ berkata...

comelnya zaed. kejap je da besarkan?
ha sama la kita kakNad, da tengah bulan baru ada entry. itu pun cerita da berkurun, sebab ada gmbr syg nak buang kena buh kat blog sambil bebel2.
nak taip bebel tu yg jenuh tu.

kayyana berkata...

yana pun tgh amek aura nak updated blog ni.. huhu. citenya banyak tp tak tahu nak mula dari mana.. tulah padahnye tangguh cite nak updated kan.. hihi... bam bam dah pandai niarap ke?

el berkata...

cepat nye membesar
mcm baru je kuar dr perut mamanad hehe

zety berkata...

eeeeiii comeyyy die tuuuuu, zety mmg pemalas nau nau nih nk updet blog..

Farah berkata...

wow hensemnya hero...dah nak masuk 6 bulan ya...
mesti giat nak sediakan makanan untuknya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...