27 Oktober 2015

Kakak Nayli Suruh Mama Kawen Lagi!

tengah dok rilek-rilek tengok tv
tetiba...

nayli : mama, kawen la lagi...
mama : nak kawen dengan siapa?
nayli : dengan papa la...
mama : kan mama dah kawen dengan papa, buat apa nak kawen lagi?!

(time ni nak gelak dah, tp mamaZN tahan, hikhikhik)

nayli : ye la, masa mama kawen dulu kakak takde, kakak nak tengok mama cantek-cantek kawen dengan papa

hahahahaha..! adoi la budak bertuah ni
ke situ plak dipikirnya.. :D

kakak, kakak.. ada je akal dia tu :)

14 comments:

idzwa kamaruddin berkata...

haah mama kawin la cepat!! anak2 jadi flower girl n flower boy..hihiiii..

mama tisya berkata...

lucu nayli..die nk tgk mama die kawin hehe

Amanda Suria berkata...

sel otak sedang berhubung..masa anak dara i baya2 si kakak ni lagi best..menangis macam hape sebab xde dia dalam gambar kawen i dulu....

Falsya berkata...

hahaha...kakak nayli nie laaa..geram betul tauuuu...ade je akal die..hehehe

el berkata...

awat comey sgt nayli ni weiii bak mai pinjam sat

My Name is YAYA berkata...

salam kakNad.
comelnye nayli ni.
cantik ayu...
pandai pulak tu :)

Rizziela berkata...

nasib baik dia suruh kawin dengan papa.. kalaul kawin dengan orang lain..lg naya.. hahahah

eima berkata...

comeynye nayli bertudung .... mmg skrg ni die nk bertudung je ke ...

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed berkata...

budak bijak nayli..suka mama pakai cantek2 eh..=)

LYAfrina berkata...

haha..nayli nayli...

nanti mama dgn papa pkai baju pengantin lah ..

Fiza Rahman berkata...

Hehehe...kakak nak nengok mama & papa sanding lagi ☺

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

kayyana berkata...

amboi panjangnye akal... ahahahha

syawalsimpsons berkata...

budak kecik ni comeynya lahai...ada je akai dia kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...