20 Oktober 2015

JJCM | Family Gathering @ Aroma Hijrah TTDI Jaya, Shah Alam

citer backdated lagi...
aritu kami join family gathering belah mamaZN
3 beradek je pun, tapi nak kumpulkan skali semua payah bebeno, huhu
alhamdulillah...
tercapai jugak hajat nak bawak atokZN makan nasi arab Aroma Hijrah tu..
tapi atok yang bayarkan, haha!
tq atok ;)

selesa gak makan kat sini
memang sesuai untuk buat gathering apa-apa
sesapa nak pegi better call utk reservation
kalu tak, mendapat la tunggu meja plak kan..

aritu kami order 2 dulang nasi arab mendy
setiap dulang lauknya ayam & kambing

memang superb! sedappp!
sampai skrg teringat-ingat lagi kesedapannya hehe

alang-alang dah berkumpul tu
ada la surprise untuk zakwan lagi..
dapat makan kek aunty yaya belanja
terkejut anak bujang bila semua nyanyikan lagu besday hehe
tapi kali ni celebrate dengan uncle najjib
besday uncle najjib pun bulan 10 gak :)

atokZN kasi present kat zakwan
dpat hadiah al-quran, alhamdulillah...
tq atok!
moga zakwan rajin baca quran lagi pasni :)

5 comments:

idzwa kamaruddin berkata...

wah wah meriah giler!

mama tisya berkata...

meriah mkn rmi2...rmi jugak ckp sedap..ada rezeki leh try nanti...aritu lps mkn nasi kakwok ada nmpk restoran ni

Alin Marlini berkata...

bestnya nasiiiiii

eima berkata...

wahhh bestnye makan ramais eklaurag a cam ni kami dah lama tak mkn reramai cam ni .... sejak memasing bz memanjang je .... kami je yg free kot hahaha

el berkata...

wahhh bestnye gathering ramai2..makan sedap2 dan berwefie hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...