23 Oktober 2015

JJCM | Bakti Station Western Food, Rantau Panjang Klang

aritu kat fb page : malaysia food channel
ada share 1 kedai makan western
bila tengok alamat, alemakkk dekat sangat ni dengan umah!
harus gi try! ;)

so, tanpa melengahkan masa
ahad baru ni gi dinner kat sana
sebab dah viral kat fb, penuh trus kedai tu naseb time kami sampai ada 1 meja kosong
kalu tak mmg kena tunggu la jawabnya

zakwan & papaZN order grilled chicken chop
tapi yang datang grilled lamb chop, hihihi kakak nayli order nasi ayam bakar
yang datang grilled chicken chop & nasi goreng, haha!
kawan tu dah kelaparan, bengang je depa
terpaksa pulangkan makanan sebab waiter yang anto salah meja

belum dapat adapt dengan suasana yang ramai camtu kot
almaklum, tetibe je dah viral kat fb kan
takpe, pelan-pelan kayuh...
pengalaman... pasni bleh la baiki servis :)
mamaZN plak order double cheese burger
amboi, tetibe makan burger je kan? haha!
ingatkan dia guna homemade patty
rupanya pakai yang biasa punya tu je
ok la, xpe... kalau tak, taktau kan... hehe 

cashier dengan waiter memang terbaik
walau bz melayan pelanggan tapi tetap mesra
takde la sentap atau masam sebab penat ke kan hehe

waktu operasi dari kul 5 petang
pasni datang petang-petang sket plak
nak try mi udang, laksa dengan rojak :)

5 comments:

MRS. K ^ibuhadifhessa^ berkata...

boleh kira berapa kali baru ku sampai klang huhu

Inani Hazwani berkata...

Sedapnyaa :)

syawalsimpsons berkata...

siap ada thumb up tu...kikikiki...si papa tu makan x pandang kamera dah tu

el berkata...

syok tgk uols
asik makan kat luar je
nak2 semuanya sedap2 belaka
lahaiiiiiiiii lapaq cheq tgk haha

kayyana berkata...

Tak pernah pergi lagi... nak g klang pun tak tau la bila.. hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...