05 Oktober 2015

Instant Shawl Budak Untuk Nayli

nak citer pasal aktiviti kami time weekend baru ni
tapi takde mood lagi
nanti la dah ada mood nak mengarang kang baru up hehe

nak citer pasal ni dulu...
raya haji aritu nayli nak pakai tudung
mamaZN kasi pakai tudung AJ je heee
comel sangat! tapi tak berapa kemas
tau-tau je la budak-budak ni
lepas main trus herot berot tudungnya

pastu ada kawan mamaZN
yang suggest pakaikan instant shawl kat nayli
biar kemas elok terletak

bermula misi mencari kat ig
senang sket nak cari kat sana
search kat hashtag # je, hehe

jumpa 1 ig ni @juwairiyah_
harga pun ok, so beli je la..
mamaZN beli 3 helai utk permulaan
pink, purple (nayli pilih) & hitam
(mamaZN pilih - biar masuk ngan sume kaler baju)

ok la, cantek & kemas gak jahitannya
yang penting memang senang nak dipakai
tak perlu brooch bagai
ada butang yang bertindak sebagai brooch di situ
memang dah siap jahit kat atas tudung

so far nayli pun suka
:)

12 comments:

mama tisya berkata...

sengih nmpk gigi tu lain muka nayli

lia ummiirfan berkata...

comelll... :))

idzwa kamaruddin berkata...

comel ;)

syawalsimpsons berkata...

cumil mayli pakai instant shawl tau

eima berkata...

comey ..klu la icha pun nak bertudung ... si icha tu kejap je ... hahahha

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed berkata...

Nmpak dh besar dh nayli bila pakai tudung..nway..instant shawl tu kiut sgt..:)

Ummu Athiyah Ismail berkata...

takde anak pompuan lagi..mampu tengok jer ...comel nayli pakai tudung :)

3 Proses Detoks Yang Anda Patut Tahu

el berkata...

alahaiiii comey je nayli pakai tudung ni
cam dah besar panjang..tp cinonit je gewawmmm aunty
mmg lain betul dia pakai tudung nad cutest overloaded

seraa rose berkata...

comelnya Neyli..

lieyalatif berkata...

ya Allah nayli..comey sgt nieeeeee.... teletak elok plak tudung2 tu nad...dgn saiz pun kene.... mmg lawoooo...terselah pipi bam2 nayli...tu buat lagi comey tuuu heheheheh

Fiza Rahman berkata...

Comelnya anak dara nih. Nak terjah IG tu lah ☺

Falsya berkata...

Nayliiiiii!!!!!!..comel sgttttt nie kenapa..dh besau dh kakak nayli....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...