04 Oktober 2015

Happy Birthday, Zakwan! | Bingkisan Untuk Zakwan...

khas untuk zakwan afif najmi bin noor zaini

4 Oktober 2015
7 tahun dah umur zakwan
walau dah 7 tahun, detik2 melahirkan zakwan masih segar dalam ingatan
Allah, sebak tetiba...

alhamdulillah, terima kasih Allah
kerana menganugerahkan zakwan kepada kami
setahun menanti, kehadiran zakwan sangat membahagiakan

zakwan, selamat hari lahir, zakwan!
mama, papa & kakak sayang sangat kat zakwan
baby walau xtau apa2 lagi
mama tau, baby pun sayang zakwan jugak

tq zakwan sbb jadi anak yang baik pada mama & papa
tq sbb jadi abg yang baik pada kakak & baby

mama bangga dengan zakwan...
apa aja yang zakwan buat, mama tetap bangga
walaupun benda tu kecik
contoh, emmm...
-zakwan dah ngaji al-quran
-zakwan dah pandai naik basikal roda 2
-zakwan dah mula makan sayur, hihihi...
walau kecik camtu je pun mama tetap bangga
tapi kalau benda yang zakwan buat tu salah
zakwan kena terima teguran mama, ya!

mama mintak maaf sebab selalu marah zakwan
mama mintak maaf kalau buat zakwan terasa hati 
mama marah bukan sebab tak suka zakwan
mama marah sebab mama sayang

walau zakwan dah ada adik2
mama takkan beza2 kan kasih sayang
mama sayang zakwan sama je
macam mama sayang kakak & baby
mama harap zakwan faham
baby kecik lagi perlu lebih perhatian

mama cuba sedaya mungkin
utk tak buat zakwan rasa tersisih

zakwan rajin2 solat ya!
dah 7 tahun dah ni

zakwan kena fokus masa belajar
mama tak paksa zakwan study hard
tapi cuba untuk study smart, k!
tak dapat no. 1 pun takpe, mama tak marah
cuma zakwan kena baiki kesilapan zakwan - cuba utk tak ulangi

dulu zakwan kata nak belajar kat paris, kan?
pastu zakwan kata tak jadi
zakwan kata nak belajar kat mekah pulak
in shaa Allah, mama sentiasa doakan utk anak mama...

mama tak harap banyak pun dari zakwan
semoga zakwan sentiasa diberkati & dilindungi Allah
semoga jadi anak yang soleh
semoga zakwan ingat mama, papa, kakak & baby..
jaga famili kita k!

mama x boleh sambung dah..
nanti mama nangis, huhu!

ingat selalu...
mama sayang sangat kat zakwan
sangat-sangat-sangat sayang...

5 comments:

mummy_ayu berkata...

So sweet. Ayu pun tumpang sebak. Happy birthday hensem boy... zakwan memang anak n abg yg baik. Semoga jadi anak yg soleh yer sayang !!!!

eima berkata...

Happy 7th birthday zakwan semoga berjaya dunia akhirat...zakwan dah abis dah ka iqra...hebat..
Fahim baru iqra 3

QasehnyaRania berkata...

alhamdulillah
smga cita cita abang tercapai satu hari nanti
happy besday zakwan

Fiza Rahman berkata...

ALahaiiii...touching plak baca.

Happy belated birthday zakwan.

Falsya berkata...

Happy belated abg zakwan..baru la aunty sya dpt wish kat sini..T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...